2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول باید ببینی صفحه رشدت بازه ،و اینکه ورزش های رزمی نرو اگه میخوای قد بکشتی قرص ال آرژنین بگیر شبا قبل خواب بخور و نکته مهم اینکه ۱۰ شب بخوابی چون هورمون رشد تا ۲و۳ بیشار فعال نیست اگر انجام بدی نتیجه میگیری و حرکاتی هست که مناسب افزایش قد داخل گوگل سرچ کن انجام بده

تا توانی خلق را مرنجان با سخن💞بعد رفتن نام نیکت ماندنیست💞
عزیزم اول باید ببینی صفحه رشدت بازه ،و اینکه ورزش های رزمی نرو اگه میخوای قد بکشتی قرص ال آرژنین بگی ...

بله برنامه رو میدونم قرص میخورم ولی به من گفتن کاراته خیلی تاثیر داره لاغرشی لاغر بشیم بلند میشم فقط ۲ یا ۳ ماه میرم کاراته

بله برنامه رو میدونم قرص میخورم ولی به من گفتن کاراته خیلی تاثیر داره لاغرشی لاغر بشیم بلند میشم فقط ...

اگر علاقه داری بحثش جداس ولی اگر برای لاغری میخای بری برو رقص،فیتنس،ایروبیک در کنارش حرکات کششی انجام بده

تاکید میکنم پرشی و جامپینگ نباشه بهتره 

قرص کلسیم و دی به استخوان مربوطه ولی برای فعال شدن هورمون رشد مکمل های دیگه ای هست 

اگر علاقه داری بحثش جداس ولی اگر برای لاغری میخای بری برو رقص،فیتنس،ایروبیک در کنارش حرکات کششی انجا ...

متاسمانی بابامو به زور به این راضی کردم چون نزدیکه بقیه فک نکنم تو شهر ما باشه کاراته کیوکوشین میرم

متاسمانی بابامو به زور به این راضی کردم چون نزدیکه بقیه فک نکنم تو شهر ما باشه کاراته کیوکوشین میرم

اوکی اون دیگ‌میل خودته ولی ضربات وقتی به مفصل وارد میشن یا تو ضربه ای ممیزنی این یعنی فشار و باعث محدود شدن رشدت میشه