2777
2789
عنوان

خرید عقد و عروسی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
وجدانن چطوری روشون میشه این بحثا رو میکنن فاکتور . واریزی. شما باید فلان بخرید و از این حرفا؟تعجب می ...

اره بابا انقدر پروهه میگه وسایل آرایشی با مامانت هماهنگ کن بریم ک باهم برداریم(اونا برای من و مامانم برای همسرم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد صحبت کن با شوهرت و مادرش وسایل داماد ما اینارو میگیریم موزر و سشوار و لباس زیر و ی دست لباس ...

به مامانم‌گفتم‌میگه چرا به تو میگن باید با ما صحبت کنن شاید ما نخوایم بخریم براش تو که روت نمیشه بگی 

اره بابا انقدر پروهه میگه وسایل آرایشی با مامانت هماهنگ کن بریم ک باهم برداریم(اونا برای من و مامانم ...

از اول زندگی رو ندید به اینا.وقتی قراره شوهرت خرج کنه اینا بیان چیکار.بگو مامانم گفته دوتایی باهم برید خرید خودتون با سلیقه خودتوندخرید کنید نیازی نیست ما بیایم وقتی قراره خودتون انتخاب کنید. نه مامان اون نه مامان شما

عزیزم زیادی سنگ تموم نذارین براشون. پارسال برای شما لباس گرفتن کا شما ۳ دست گرفتین؟بعد با همسرت برین ...

نه لنگ ک به لنگ میشه اگه اینطوری بشه میریم دوباره میخریم مامانم اونا رو برداره برای خودش

به مامانم‌گفتم‌میگه چرا به تو میگن باید با ما صحبت کنن شاید ما نخوایم بخریم براش تو که روت نمیشه بگی

پس بگو زنگ بزن دعوتشون کن باهم صحبت کنین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه لنگ ک به لنگ میشه اگه اینطوری بشه میریم دوباره میخریم مامانم اونا رو برداره برای خودش

آره اینم خوبه

وفتی اینجوری اهل حساب کتابن، حداقل از این به بعد حواستون جمع کنین

بحث پولشم‌ فقط نیست‌ فکر نکنن خیلی زرنگن‌. هر چی میخرین باید معادلش اونا هم بخرن

مهربان باشیم   
فضولللللی

از الان رو نده

من ک عقد کردم همون اول مامانم گفت به خانواده همسرت احترام بذار ولی رو نده بهشون

یعنی حرف نامربوط زد جوابشو محترمانه بده

زنگ نزن بهشون

بیش از حد شوهرتو تحویل نگیر فکر کنه خبریه

سرد شو باهاش وقتی اینقدر فضوله دنبال سرتون پا میشه میاد

دوتا ادم بالغ دارین ازدواج میکنید وجودش درست نیست بین شما

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آره اینم خوبهوفتی اینجوری اهل حساب کتابن، حداقل از این به بعد حواستون جمع کنینبحث پولشم‌ فقط نیست‌ ف ...

ارع دقیقا مامان من خیلی ساده است مثلا میگفت وامم بیفته برای خونتون لوستر میخرم در صورتی ک پای داماد و اصلا نمیزارم بخره‌

یا گاز و هود و ما خریدیم چون اونا زرنگ بازی دز آوردن تو دفتر نوشتن و زیر بارش نرفتن ما خریدیم😐