2777
2789
عنوان

پدرم ازم متنفره و کتکم میزنه

677 بازدید | 13 پست

سلام من از بچگی اسیر دست پدر و مادری هستم ک مشکل اعصاب دارن و پدرم احتمال زیاد مشکل روان داره.

روانپزشک هم رفتیم همه باهم من سالم بودم و مشکل پدر مادرم بودن.

از بچگی تا الانکه نزدیک ۲۱ سالمه کتک خوردم اخرین کتکمو نیم ساعت پیش سر لاغریم خوردم و کبود شده جای دستای پدرم روی کتفم و لب و صورتم و گردنم

تا دلتون بخواد بین منو خواهر برادرام فرق بوده

و بابام همیشه میگ از وقتی ک اومدی دنیا ازت حالم بهم میخوره و متنفرم ازت و خوشم نمیاد ازتو..

هرسال روز تولدم بحای تبریک میگ جوون مرگ بشی تا سال دیگ نباشی و با همین قد بری زیر خاک 

فحش های ناموصی تا دلتون بخواد پدر مادرم بهم میدن با اینکه چیزی ازم ندیدن و هرچیزی بود زیر نظر خانوادها برای ازدواج بوده حتی اشنایم با فرد عاطفیم

کل فامیل ارزشون داشتن دختری مثل منه

درسمم عالیع دانشجوام منتها پدرم نزاشت برم دانشگاه تهران همین شهر خودمون مجبور شدم بمونم

من کاربری دیگهم داشتم اونجاهم گفتم و ثابت شدم ک دروغی درکار نیست.

با این سن اجازه بیرون رفتن تا در خونه هم ندارم ن من ن مادرم 

مسخره تمام دوستامم هستم ک البته گاهی مدیون این سخت گیری ها هستم مشکلی ندارم

اصل مطلبم اینه میتونم ازش شکایت کنم؟ و تعهد ازش بگیرم؟ 

و اینکه تا چن روز پیش بزور منو میخااست بده ی پسر ۱۲سال از خودم بزرگتر ک خدا نزاشت شکرش

الانم امتحاناتمه و با دهنی ک ی طرفش زخم شده دارم درس میخونم خیلی زیاده بخوام براتون بگم تنها راهم اینجا بود کسیو ندارم ک خواهرانه کمکم کنه

🎀

نمیتونی سرکار بری؟!

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرمو راضی کردم برای کار ک فقط برم سرکار و بیام خونه و جایی نرم متها کسی راه نمیاد با درسم

سعی کن هرجور شده از لحاظ مالی مستقل بشی کم کم همچی اوکی میشه هدفت کار باشه الان

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

سعی کن هرجور شده از لحاظ مالی مستقل بشی کم کم همچی اوکی میشه هدفت کار باشه الان

با یکجا برای فروشندگی صحبت کردم ۱ ام قراره برم پیشش خداکنه درست بشه 

چون حتی پول تو جیبیهامم قطع کرده دارو ندار ی دانشجو باید ۱۲هزار باشه اونم واس کرایه

🎀

فامیلامون اکثرا تهرانن و دورن ارژانس اجتماعی چکاری میکنن گلم؟

هر چی کودک آزاری همسر آزاری یا دعوا های شدید باشه اورژانس اجتماعی واسه کمک میاد  نمیدونم بیان چی کار میکنن دیگه شمارشم ۱۲۳

به اورژانس اجتماعی بگو من تو این خونه امنیت ندارم کتکم می زنن توهین می کنن و ... می خوام برم این خونه هایی که از دخترا نگهداری می کنن حالا یا می آن خونتون و از پدرت تعهد می گیرن و می ترسوننش که اگه باز هم روت دست بلند کنه می برنت یا اینکه چند روز می ری اونجا ، ازونجا با خانواده ت تماس می گیرن بیان مشاور ازشون تعهد می گیره و تو رو بهشون تحویل می ده ، فکر کنم درس خوبی برا پدرت بشه !