2777
2789
عنوان

امروز روز پسره ها میدونستین

221 بازدید | 16 پست

منم الان فهمیدم ۲۲ دی میلاد امام جواد روز پسره

امروزو به همه پسرا تبریک میگم مخصوصا پسر کوچک خودم❤🫂

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره روز پسره اما نمی‌دونم چرا برام یه جوریه، یعنی امام جواد هیچ ازدواج نکرده؟

پس امام هادی چگونه به دنیا آمده😁

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

عههههول کنید دیگهمد نکنید

بیچاره پسرا😢

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بابام میخواست برا داداشام پول کارت به کارت کنه منم گفتم ۲۲ سال دخترتون بودم یک بار یه شیرینی برام نخریدین اگه بهشون چیزی بدی دیگه پشت گوشه تونو دیدیدین منم میبینید😂😂😂 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

عههههول کنید دیگهمد نکنید

اتفاقا خوبه که . روز دختر انقدر تلویزیون شعر میخوند و این ور و اور حرفش بود ، پسرم همیشه میگفت چرا آجی روز مخصوص داره من ندارم . حالا مساوی شدن دیگه ☺️☺️☺️☺️

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

عه آخی نه نمیدونستم

روز پسرر مبااارک بادا ایشالا مبارک بادااا

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اتفاقا خوبه که . روز دختر انقدر تلویزیون شعر میخوند و این ور و اور حرفش بود ، پسرم همیشه میگفت چرا آ ...

این همه حقمون و پسرا خوردن

عذر میخوام بچتون عقده ی شعر داره؟

خب براش شعر بخون

این همه حقمون و پسرا خوردنعذر میخوام بچتون عقده ی شعر داره؟خب براش شعر بخون

چقدر بی ادبانه حرف میزنی 😡😡😡😡

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم