به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درسته که موسس سایت یه مرده ولی وقتی که از اول موضوع سایت درباره بارداری و زنان هست مزخرفه که مردا هم در اون حضور داشته باشند مگر که قدرت زاییدن داشته باشند 😂
ولی الان دیگه انقدر تایپک های جور واجور بی ربط میزارن و همه جور آدمی اینجان الان دیگه باید اسم سایت عوض کنن شبیه همه چی میمونه الا سایت بارداری 🤣🤣
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
دیوار دیگه چرا من همسرم با دیوار خرید فروش زیاد میکنه ماشین زمینش رو از دیوار پیدا کرد خرید
نه لزوما همه آگهی ها ولی شما عکس یه لباس یا کفش بزارر ببین چت دیوارتون میترکه از مردای مریض که عکس تنخور و پاخور میخوان اولش فکر میکنی خب خریداره بعد که مثلا پاخور میفرستی پیاماشون شروع میشه پیام هایی میبینی که تو عمرت ندیدی و نشنیدی از مریضیشون