یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
من با اینکه اقا نیستم و قرار نیس مهریه بدم بازم از ازدواج دوری میکنم 😐😐😂😂😂چه برسه شما
جسارت نباشه قضدم بی احترامی نیست
انقدر دو ورم دختر دیدم فردای عروسی سریع مهریه گذاشته اجرا رفته عشق حال که ترسیدم نه من بلکه همه ی پسرا
خود شما داداش داشته باشین متوجه حرفم میشین
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
با کمک خانوادت ازدواج کن به حرفشون گوش کن با مصلحت وعاقلانه انتخاب کن بعدم عاشقانه زندگی کن....از رو احساس وتنهایی ازدواج نکن با صبوری با مورد با مصلحت وخوب با کمک خانوادت فقط ...موفق میشی...
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍