2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارت نباشه قضدم بی احترامی نیستانقدر دو ورم دختر دیدم فردای عروسی سریع مهریه گذاشته اجرا رفته عشق ح ...

نه اصن کاش بحث مهریه باشه. پول واسم مهم نیس

من خیلیییی حساسم  سر خیانت و بی اعتنایی

برا همینه از ازدواج دوری میکنم

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

شاید درست بگی،حق با شماس

پول جمع کن برو خارج . بهشت اونجاس

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

جسارت نباشه قضدم بی احترامی نیستانقدر دو ورم دختر دیدم فردای عروسی سریع مهریه گذاشته اجرا رفته عشق ح ...

ما همچین موردی تا به الان تو اشنا وفک وفامیل نداشتیم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نه اصن کاش بحث مهریه باشه. پول واسم مهم نیس من خیلیییی حساسم سر خیانت و بی اعتناییبرا همینه از ازدو ...

اره میفهمم ولی جدا از شوخی ادم خوب هم پیدا میشه که خط قرمزش خیانت هست

وفادار هست

خودم از دوست دخترم خیانت دیدم ولی امید دارم یه روز خدا یه دختر بیاره زندگیم که بهم وفادار باشه 🌹

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اره میفهمم ولی جدا از شوخی ادم خوب هم پیدا میشه که خط قرمزش خیانت هستوفادار هستخودم از دوست دخترم خی ...

انشاالله خوشبخت باشی🙂

تو فکرشم،باید قاچاقی برم،ولی پولم کافی نیست،آدم مطمئنی هم نیست بگم منو بفرسته،وگرنه همین الان میرفتم

فعلا خیلییی پیگیر شغل باش

اصلا اصلا الان به فکر ازدواج نباش چون ریسک پر خرجیه

اول شاغل شو حتی حقوقت ۶ میلیونم باشه کافیه

کم کم پیشرفت کن پولدار که شدی ازدواج کن

سنت هم کمه

انشاالله خوشبخت باشی🙂

ممنون خانم همچنین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

فعلا خیلییی پیگیر شغل باشاصلا اصلا الان به فکر ازدواج نباش چون ریسک پر خرجیهاول شاغل شو حتی حقوقت ۶ ...

شاغلم الان،حقوقم کفاف نمیده واقعیتش

ولی از تنهاییم خسته شدم

با حقوق کارگری پولدار شدن ممکن نیست

انگار تا ابد سینگل باید بمونم