2777
2789
عنوان

میشه بیاین درد ودله

1750 بازدید | 273 پست

سلام .امشب خیلی دلم گرفت برا زن داداشم بد ترین شرایط زندگیشو دیده .

داداشم شش ساله ازدواج کرده یه پسر و یه دختر خیلی نازم داره ماشالله وضعش توپه نذاشته تا حالا زنو بچش چیزی کم داشته باشن ولی خانومش راضی نیست چرا چون داداشم کارش طوریه گاهی وقتا باید تهران بره بیاد

خیلی رفیق بازه تا 5 صبح خونه نمیاد 

اینای که از داداشم میگم تعریف نیست واقعیت 

داداشم یه ادم ساده زود باور زود رنجه رفیقاش دارن نابودش میکنن به حرف کسی گوش نمیده

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم دیشب مریض بود ناخوش میگه میخوام برم دکتر میره گوشیش جا میمونه خانومش میاد گوشیشو بزنه شار ژ میبینه پیام اومد براش نفسم خوب شدی زنگ داداشم فوری زنگ میزنه به اون خط خانمی ورمیداره😔😔😔

حالا زن داداشم رفته میخاد طلاق بگیره چون گفت زن زدم دختره جواب نداده پی ام دادم فوش بارونش کردم خطشم مشغول بود بد از 5 دقیقه داداشم باهمون خط دختر زنگ میزنه این شماره دوستمه حسین بوده اشتباه کروی 

ببخشید اول زنگ میزنه دختر میگه الو بد قطع میکنه بد هرچی زن داداشم تماس میگیره دیگه ورنمیداره زن داداششم هی فوش میدا پی ام میده که بردار