2777
2789

من فوق دیپلم‌ کامپیوتر از دانشگاه دولتی دارم 

الان ازدواج‌کردم‌ اومدم شهر دیگه بچه‌ دارم دیگه‌ نمیتونم‌ کنکور بخورم دوباره دولتی در بیام. پیام‌نور میتونم‌ شرکت کنم لیسانسمو بگیرم؟؟ 

بعضیا میگن باید کاردانی و کارشناسی رو یک جا بخونی

بعضیا میگن تطبیق زده میشه توی این تطبیق از ۴ سال تحصیل چقدر کم‌ میشه؟؟؟

و اینکه به کامپیوتر علاقه ندارم با بچه خیلی سختمه درس های سخت کامپیوتر رو پاس کنم

به نظر شما تغیر رشته بدم ۴ سال بخونم؟؟ اخه ۴ سال هم زیاده هزینه دانشگاه رو چجور برسونیم

کسی هست کمکم کنه گیر‌ کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف یک قرون پول واس پیام نور وقت بزار تو خونه بخون مدرک پیام نور یک قرون نمیارزه

خب باید یک دانشگاهی درس بخونم میخوام غیر حضوری بخونم برای همین میگم درس هاش سخته نمیتونم پاس کنم

اگه مدرک کاردانی رو دارید تطبیق نمیخواد که باید برای کاردانی به کارشناسی شرکت کنید به شرطی که این مقطع رو در شته مدنظر شما داشته باشه دانشگاه پیام نور

در غیر اینصورت بخواید چهارساله بخونید فکر نمیکنم هیچ تطبیقی براتون انجام بدن

اگه مدرک کاردانی رو دارید تطبیق نمیخواد که باید برای کاردانی به کارشناسی شرکت کنید به شرطی که این مق ...

من میخوام کاردانی به کارشناسی شرکت کنم‌ ولی همه میگن کاردانی به کارشناسی نداره پیام نور یا باید تطبیق بزنی و واحدهات کمتر شه یا کلا یه رشته دیگه رو از اول بخونی

من بخاطر بچم نمیتونم حضوری برم به خاطر همین پیام نور میخوام شرکت کنم

من میخوام کاردانی به کارشناسی شرکت کنم‌ ولی همه میگن کاردانی به کارشناسی نداره پیام نور یا باید تطبی ...

بله درسته فکر میکنم پیام نور کاردانی به کارشناسی نداره

تطبیق آخه یا باید از پایه همسطح باشه یا پایه بالاتر 

کاردانی از کارشناسی پایین تره بعید میدونم تطبیق بدن براتون زنگ بزنید از آموزش دانشگاه پیام نوری که میخواید برید بپرسید