2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بچه‌ها عاشق کتاب بشن

52 بازدید | 8 پست

خیلی وقته دنبال راهی‌ام که بچه‌هام به کتاب خوندن علاقه‌مند بشن. کتاب خوندن خیلی براشون مفیده هم تخیلشون قوی می‌شه، هم کلمات جدید یاد می‌گیرن. چند تا کار که من امتحان کردم:

1. کتابای جذاب و رنگی براشون می‌گیرم.
  2. با صدای بلند براشون داستان می‌خونم.
  3. می‌برمشون کتاب‌فروشی تا خودشون انتخاب کنن.
  4. خودم جلوی چشمشون کتاب می‌خونم.
  5. داستانو با صداهای خنده‌دار براشون جذاب‌تر می‌کنم.

شما مامانا چه تجربه‌هایی دارین؟

من هر شخصیت کتاب رو براش با صدای مختلف میخونم اداشون رو درمیارم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روند خوبی با همین روش جلو برو

خودمو و همسرم کتابخون هستیم بچه ها یاد میگیرن

دختر کوچیکم ساعت هوشمند میخواد بش گفتم 100کتاب بخونی برات میخرم اوایل به عشق ساعت سریع روزی چندتا میخوند الان با لذت میخونه چون داستان هاش جذابن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من خودم این طوری به کتاب علاقه مند شدم از سن چهار پنج سالگی وقتی که میخواستم بخوابم مادرم کتابای داستان می اورد می‌گفت می‌خوام قبل خواب برات داستان بگم بعد مدام بین داستان در موردش ازم سوال می کرد