2777
2789
عنوان

میخوام راکوتان بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

بعدش تا هفت هشت ماه سفت و سخت جلوگیری کن، وگرنه خدایی نکرده بچه ناقص میاری

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم علاوه بر صورتش قفسه سینه وکمرش هم جوش داشت یه مدت نورم اسکین خورد خوب شد اول برون ریزی داره بن ...

عزیزم قطع کرد برنگشت منم دارم نورم اسکین میخورم همه ی حوشام رفته. ولی میترسم از فطع کردنش دکترمم بهم کفته سیصد تا بایدبخورم.

یا خدا سیصدتا خیلی هست

گفت اگر میخوای کامل قطع شه باید چندبرابر وزنت بخوری. یک دکتر دیکه هم رفتم همینو گفت. حالا من مجردم فعلا میخورم. هفته ای دوتا میخورم. که به کبدم فشار نیاد ولی خدایی خیلی خوبه.

عزیزم قطع کرد برنگشت منم دارم نورم اسکین میخورم همه ی حوشام رفته. ولی میترسم از فطع کردنش دکترمم بهم ...

واقعا خوبه؟

من کتفو شونه و کمر و صورتم جوش میزنه زیاد

بدون نسخه هم میدن داروخونه ها؟

واقعا خوبه؟من کتفو شونه و کمر و صورتم جوش میزنه زیادبدون نسخه هم میدن داروخونه ها؟

آره میدن ولی حتما زیر نظر پزشک باید بخوری. اول آزمایش برای کبدت باید بدی. من با ۲۸ سال سن همچنان جوش میزدم داروی گیاهی قرص های دیگه هم امتحان کردم فایده نداشت ولی اینو خوردم پوستم صاف شده. قرص هورمونی نیست ویتامین Aبه مقدار خیلی زیاده. واسه من فقط یک عارضه داره یبوست. که باید کنترلش کنم. چون بدنو خشک میکنه.