2777
2789
عنوان

دعوای الان من و شوهرم سر چی بود؟

1660 بازدید | 98 پست

گفتم این شامپوهه که خریدی فکر میکنم به سرم نمیسازه.. موهامو کدر میکنه.. بهش برخورده یک ربعه داره با حرص سخنرانی میکنه که من میرم میگردم بهترین شامپوها و گرونترین هاشو میخرم که تو راضی باشی ... وقتی میگی به موهام نمیسازه و راضی نیستم بهم بر میخوره.. انگار تلاشم بیهوده بوده.. میگم یه جمله ی این شامپو بهم نمیسازه جمله ی ساده ی خبری بودا..حالا همچینم مهم نیستااااا... بدتر حرص میخوره میگه کجاس ساده بود؟؟ من هر قدمی که توی این خونه برمیدارم برای رضایت توعه.. وقتی راضی نیستی عصبانی میشم.. اصلا دیگه به من نگو شامپو بخر.. میگی ام دقیقا بگو چه مارکی

من😐

شامپو😐

بنیان خانواده😐

شامپو کلیر😐 

وزارت بهداشت😐

هشت سال زندگی مشترک😐

الانم رفت تو اتاق خوابید😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همه دعواها سر شامپو باشه😯

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

مرداهمینجورن دوستندارن یچیزکه میخرن بهشون بگی خوب نبود...

من که دیگه نمیگم فلان چیزبدبودچون حوصله ندارم نازش بکشم

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …

همین الان برو نون و کره بیار، کره رو بمال رو نون، شامپو رو هم بریز روش بخور! بلکه آقا خرسند شه.😶 😐

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**