2777
2789
عنوان

دعوای الان من و شوهرم سر چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 98 پست

خسته بوده وبی حوصله وشما بدبختانه آتو را دادی دستش😐

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتر بود بهش میگفتی وای عزیزم دست گلت درد نکنه بخلطر این شامپویی که خریدی کلی تعریفشو تو نت دیده بودم اما من چون موهام رو مثلا تازه رنگ کردم باید الان فلان شامپو رو بگیرم بزنم به موهام که خراب نشه رنگش . 

قربونت برم بی زحمت فردا هم برو فلان شامپو رو بگیر اینو میذارم واسه بعدها !

عزیزم مردها بچه هستن باهاشون با سیاست رفتار کنین

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نکته داره عزیزم به شوخی گرفتی . حس تامین مرد رو از بین بردی.واسه شما شوخیه واسه اون حیاتیه .روانشناس ...

اوه اوه.. این آقای پرفکته... کلا هر کاری میکنه انقدر بالا پایین میکنه که کسی نتونه ایرادی بگیره

چه حوصله ای داره شوهرت خوش بحالت والا من همچین چیزی بگم یا میگه بذار کنار خودم استفاده کنم یا میبره ...

یا ناراحت میشه و هرگز شامپو نمیخره.  هر چی هم خودت بخری میگه این چه کاری بهتر از اون انجام میده؟  😐