2777
2789
عنوان

دعوای الان من و شوهرم سر چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 98 پست
[QUOTE=50062162]من نبودم خونه رفته خرید کرده دیده شامپو ندارم چه شوهری داری برو خداروشکر کن من اگه ن ...

نه خونه ما برعکسه .. چون خودش درشته منو که میبینه فکر میکنه خیلی جوجه ام .. میگه تو جون خرید نداری خودم میرم.. حالا قبل ازدواج واسه خودم بزن بهادری بودما 😂😂 بهش میگم جون دارم مث سگ.. میخنده میگه بخواب بابا😐😐

عزیزم بهتر بود بهش میگفتی وای عزیزم دست گلت درد نکنه بخلطر این شامپویی که خریدی کلی تعریفشو تو نت دی ...

اکثر روانشناس های ایرانی میگن مردها بچه هستن ال کنین بل کنین من موندم پس چرا ما تمام امور سیاست و قضاوت و دین و مسائل مهم رو سپردیم به بچه ها ، عزیزم این یه توجیه واسه مردا که تلاشی برای کنترل رفتارشون نداشته باشن 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب مگه نمیدونی چ شامپویی بزنی.. یعنی همینطوری میگی شامپو بخر اونم میره یه چی میخره... حالا شوه ...

من همه چی میزنم سرم خداییش... رنگ موهام خاکیه... اگر شامپو به موهام بسازه رنگش برق میزنه.. اگه مثل کلیر نسازه کدر میشه انگار دو روزه حموم نبودم... میرم تو کار شبنم فردا😛

چ کانالیه

بفرمایید

@letafatezanane

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘
من هیییچ خریدی نمیکنم.. یا خودش یا با خودش.. جون ندارم .. یه بار بلند کنم سه روز میگرن دارم

منم خودم بلند نمیکنم ک.میرم فروشگا هرچی میخام برمیدارم حساب میکنم اوشون میزاره توماشین برمیگردیم. ولی هیچ وقت بهش نگفتم تو برو فلان چیز بخر چون واقعا مرد جماعت نمــــــیتونه خرید کنه

عجب صبـــری خـدا دارد...