2821
2789

چی شنیدید شااااخ دراوردید یا خیلی عجیب بوده مثلا من راهنمایی که بودم شنیدم یسری از قومیتا که نمیخوام اسم ببرم ادم میکشن خونشونو فریز میکنن بعد میخورن خونو تو غذا یا آب تا امشب فکر میکردم که بچه ها بخاطر سن کمشون چرت گفتن اما امشب متوجه شدم که واقعیت داره و بهشون میگفتن جیود میومدن بچه ها رو میدزدیون میکشتن خونشونو میخوردن از قدیمی ها مادربزرگ پدربزگ هاتون بپرسید جیود ها رو متوجه میشن و تعریف میکنن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اینکه بعضیا جیگر گوسفندو خام میخورن

عهههههههههههه خو ما هم داریم تو فامیل یچی عجیب تر بگو 🤣🤣🤣🤣 من خودم جیگرو فقط ۱ دیقه میذارم کباب شه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عهههههههههههه خو ما هم داریم تو فامیل یچی عجیب تر بگو 🤣🤣🤣🤣 من خودم جیگرو فقط ۱ دیقه میذارم کباب ...

عجیب تر خودمم دوست دارم شلغمو مثل گوشت بپزم دارو بزنم ربگوجه بزنم بخورم😑

عجیب تر خودمم دوست دارم شلغمو مثل گوشت بپزم دارو بزنم ربگوجه بزنم بخورم😑

دارو؟؟؟؟

2825
2823
2791
2779
2792