2777
2789
عنوان

هدیه تو نامزدی

2742 بازدید | 74 پست

وای وای وای من اسم شب یلدا و یلدایی میاد حالم بد میشه .من و دختر عموم تو یه ساختون بودیم و همزمان هم هر دو نامزد. هر عیدی میشد قوم شوهرش با یه عالم کادو میریختن خونشون شوهر منم هیچی ......ینی تو سه سال کلا ۳۰۰ برام خرج نکردن..حتی با اینکه سید بودن ودست وبالشون  هم باز بود برای عید غدیر رقتم خونه پدر شوهرم سال اول فقط یه پنجاهی بهم داد.شوهرمم کسی نبود که یادش بده نه مادرش نه خواهراش نه برادراش کلا اهلش نبودن.بعد میرفتم تو فامیل همه هم میپرسیدن برای شیوا اینو آوردن برا تو چی....طفلی بابام سال بعدش برای رفت برام یه النگو با یه پالتو ۴۰۰ برام گرفت که دهن فامیل خودمو ببنده. برای نوروز هم یه نیم ست برام گرفت .منم هیچ وخ به خودم اجازه نمیدادم به شوهرم. بگم برام چیزی بیاره .هیچ وقت هم  نگفتم بخدا ارزش نداره ولی هر دفه میبینم یکی شب چلگی و عیدی و اینا براش میبرن بغضم میگیره نه از حسودی ازاون همه مقایسه دلم میگیره و به درد میاد.

فک میکنم هیچ عروسی نبوده که براش خرج نکرده باشن  فقط من بودم.😔😔😔😔

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش

برا اکثریت این مقایسه شدنا هست

خب خانواده ها با هم فرق دارن

بعدشم خودت باید به شوهرت میگفتی.وقتی براتون رسومات مهم بوده پس باید از اولش باهاش صحبت میکردی که باید تدارک این موارد را ببینه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

نه خيليا بودن كه براش نبردن از اين چيزا، ولي تَو كه متوجه بودي اشتباه كردي بأيد ميگفتي من خر بودمً نميفهميدم اصلا رسم و رسوم نديده بودمً حتي نميدونستم واسه عروسي خريد ميرن فكر ميكردم فقط ي حلقه هستش و اينه شمعدون همينً 

منم مثل تو بودم

ولی واسه من همون ۳۰۰ هم خرج نشد

یلدایی و ... پیشکش

برام عید نوروز هیچی نیاوردن پاگشامم نکردن

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الهیییییییی

غم به دلت نده عزیز دلمممم

خدا رو شکر الان خوشبختی

فدای سرت

خدا پدرتو حفظ کنه انشالله عزیزم

ولی از این به بعد سعی کن خواسته ها و انتظاراتو به شوهرت بگی تا ایشون هر طور در توانش هست برات فراهم کنه. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

عزیزم برای منم هیچکاری نکردن وضع پدرشوهرمم خیلی خوبه وعید نوروز یه سینی خالی کادوپیچ کردن آوردن وبقیه اعیاد هیچی فقط،عید،قربان یه کادو دادن اونم پدرشوهرم گفت ندارم نصف پولشو از مامانم گرفت،بدون از تو بدشانس ترم هست 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

من3 ماه بیشتر عقد نبودم , ولی تو همین مدت یا بعدش هم توی مناسبت ها چیزی نیاوردن , میخواستم بدونی شرایط شبیه شما هم هست 😞

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

استارتر اين چيزها برات مهم نباشه كلا خانواده همسر من همين مدلس هستن با وضع مالي بسياررررررر عالي اما خودشونو هميشه به اون راه مي زدن الان بعد پنج شال زندگي فهميدم خوشبختي كنار همسر خوي خدا رو هزار مرتبه شكر  از همه چي مهمتر اهميت نده ببين اين همه تايپيك طلاق و خيانت شما هم به فكر حرف بقيه نباش خوشبختي ادم اولين اولويته 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕