2777
2789
عنوان

میخوام خونه مو موکت کنم...

16903 بازدید | 55 پست

سلام دوستای گلم. 

خونه ما کفش سرامیکه و پسرم که تازه چهار دست و پا میره، چند بار افتاده و می ترسم یه دفه اسیب جدی ببینه واسه همین میخوام کلِ خونه رو موکت کنم.

اگه در زمینه موکت، تجربه ای دارید، ممنون میشم در اختیارم قرار بدید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موکت الان پالاز خوبه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
خانوما کسی کفِ خونه ش موکت نیست؟

منم مجبور شدم به خاطر پسرم آشپزخونه امو که سرامیک بکنم حتما اینکار و بکن ،خدای نکرده اتفاقی براش نیفته

سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن می‌کارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁

منم سرامیکه . خستم کرده آشغال و مو هرجاباشه راه میره میره روی سرامیک و خیلی معلومه . منم میخام موکت کنم . فقط ازین موکت پرز بلندا نگیر که اصلا بدرد نمیخوره . درسته خوشگله ولس آشغال میره لای پرزاش جارو نمیشه کشید . موکت صاف بگیر 

مِترسم یَگ بدبختی سَروم بیه    

خدا نکنه 

نُفوس بد نِزَن 

مو بچم انقد به درو دیوار خورد که ایزوله شده😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم