عروس_حاجی مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 عنوان بنظرتون برای تولد دخترم چی بخرم براش | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست کادو تولدخودش میگه سوپر گرافبنظرمن الکی دخترم هم ابرنگ داره هم ماژیک رنگیهم مداد رنگیخیلی نقاشی نمیکشه شاید ماهی یه بارپیشنهادی دارین؟ تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین. 1403/10/22 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جواهرنایاب عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 7823 همونی ک دوست داره بخر براش.مهم نیست حتی اگه استفاده نکنه..مهم اینه ک تو شخصیت و اعتماد بنفس تاثیر داره...
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 اکسسوریعروسکهودیکفشکیفهدفون همشون رو داره الان سطح توقعاتش بالا رفته میگه اسکیت یا سوپرگراف یا مونوریل تبلیغات جم کیدز میگه میخوام به هر کدوممون هم یه نمونه سفارش کرده میترسم نخرم تو روحیه اش تاثیربذاره بخرم هم خیلی توقعش بالا رفته تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6891 داره هم خمیر بازی هم خمیر گل چینی (البته اگه اسمشو درست گفتم) درستهیخچال یا ست لوازم خونه بخر میکروفنماهیگیری شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 4000 همشون رو داره الان سطح توقعاتش بالا رفته میگه اسکیت یا سوپرگراف یا مونوریل تبلیغات جم کیدز میگه میخو ... بچس بخر براشسوپر گراف بخر اموزشیم هس لبخندهرگزملاکشادبودننیست.
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6891 منظورم ازون النگو و گردنبند رنگیاست آهان😅 شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
avin1822 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 2490 عروسک عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎
_____darya____ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2338 خب قطعا چیزی ک خودش دوست داره هرچقدم از نظر ما الکی باشه براش باارزش تره
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 بچه هاتون جقد اوفن..اینی ک میخاددبرا تولدش چی هس؟؟؟عروسک بخر براش بنظر من به چیز خیلی مسخره یه ابزار نقاشی که جدیدا مد شدهبرن تو نت سوپرگراف حالت یه پلاستیک که بالاش یه چیزی مثلا چراغ مطالعه اس و نور میندازه روی پایه اش ( صفحه اش) و بچه نقاشی میکشهجم کیدز تبلیغشو میذاره میبینه هی میگه میخوام تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
moonlarm عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 585 عزیزم چیزی که میخاد رو بخر نذار تو دلش بمونه من بچه که بودم یه مدل بستنی بود که خیلی دوست داشتم با اینکه وضع خانوادم خوبه و مشکلی نداریم نمیدونم چرا ازون بستنیها برام نمیگرفتن و هنوز که هنوزه بعد از ده بیست سال تو دلم مونده
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 بازی فکری عينک آفتابی طبی مجموعه کتاب اینارو داره تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 همونی ک دوست داره بخر براش.مهم نیست حتی اگه استفاده نکنه..مهم اینه ک تو شخصیت و اعتماد بنفس تاثیر ... پول بدم بابت چیز بدرد نخور؟اینجوری که اسراف رو یاد میگیره تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.