2777
2789
عنوان

میشه بیاین درباره دانشگاهمه

69 بازدید | 6 پست

یه نامه تو دانشگاهمون ک اسمشو نمیگم( نپرسین)رو شده خیلیا امضا کردن ک برخورد فیزیکی با بیحجابی بشه

از جمله دوست چادریم بعد اون به من که چادری هستم میگه تو بیشرفی ک بیطرفی امضا نکردی ولی من فقط میخوام ادما، با اخلاق درست و منش مسلمونی جذب دین بشن اسم من بیاد همه کیف کنن خوبی یادشون بیاد نه انزجار مث دوستم.و اینکه دانشگاه جای درس خوندنه نه امضا جمع کردن ک برخورد ها بدتر بشه ادما زده بشن همینجوریشم کلی گیر میدن به همه و با بی اخلاقی های ادمای به اصطلاح خوبش همه از چادر و دین منزجر شدن

فقط میخوام خوبی های کلام ائمه رو همه بدونن (با رفتارمون نشون بدیم)خودشون میان 

میشه بگین چه واکنشی به حرفش بدم ک محترمانه باشه؟هی میگه تو بیشرفی و نامسلمونی و انگ میزنه بهم

بااینکه من ۸ ۹سال درس دین در کنار درس عادی خوندم میفهمم راه درست چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بیشخصیته این دیگه چجور دوستیه

اره خیلی ناراحت شدم

کلا قطع رابطه میکنم باهاش خیلی بی احترامی کرد بهم،قبلا خیلی کمک هم بودیم حرفاش با یه از صافی کوچیک رد کردن قابل تحمل بود الان بی ادب تر شده

اره خیلی ناراحت شدمکلا قطع رابطه میکنم باهاش خیلی بی احترامی کرد بهم،قبلا خیلی کمک هم بودیم حرفاش با ...

همینه 

دوست ها به درد نمیخورن 

منم یه دوستی داشتم خیلی دوسش داشتم تو به آزمون قرار بود شرکت کنیم پول پکیجشوقرار بود  نصف به نصف بدیم که البته اون یک سومشو داد  بعد، هر دو از آزمون دادن  منصرف شدیم 

به من پیام داد پود اون یک سوم پولمو بده 

حالا من روم نشده بود مابقی پولو بگیرم اون یه پیام بالا بلند داده بود 

دیگه کلا بلاکش کردم 

باهیچکسم رفاقت نمیکنم 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊