2777
2789

به این پدر ک میگ تا ازدواج نکردی هیچ حقی نداری و تا خونه ی منی زندگیت از تو نیست💔 چی باید گفت قانع بشه

و این که خواهرم هم میگه برای همه همینه تا خونه بابا همه چیزشون با پدره و تصمیم از خود ندارن

من زبون ندارم نمی‌دونم چی بگم قانع بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن 

یه چیزی گفته دیگه 

چرا جدی گرفتی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چی از پدرت مگه میخوای؟!منم توی خونه هیچوقت چیزی ازشون نمیخوام بدم میاد از چیز با منت

هیچوقت سعی نکردی بهشون بفهمونی بابا من اون آدم بده نیستم فقط منم حق دارم زندگیه خودمه نه شما

چیزیه ک همیشه میگ نه توی دعوا

نمیدونم چی بگم 😟 

واقعنی هم محدودت میکنه؟ یا فقط تهدیده؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

همه چیزشون منظور چیه چه تصمیمی مثلا مثال بزن

کجا برم کجا نرم

چیکار کنم چیکار نکنم

چیزی بدشون بیاد من حق ندارم انجام بدم چون اوشون بدشون میاد و من هم زندگیم از خودم نیست باید تابه حرفشون باشم

اومدم دانشگاه شهر دیگ دستش نمی‌رسه وگرنه تو خونه باشم اره

بازم همین که راضی شده بری دانشگاه شهر دور خدا رو شکر کن 

زیاد جلوی چشمش نباش 

اخلاقش متاسفانه همینه. توی این سن سخته تغییر کنن