2777
2789
عنوان

طبیعیه هر لحظه از روز دارم به مسائل مالی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست
من اینطوری بودم تجربشو دارم نه خوب نیست اصلا خوب نیست ذهنم داغون شد اعصابم خراب شد سر هیچ و پوچ مسائ ...

منم فکرمیکنم دچار وسواس فکری شدم.همین نگرانم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بیشتر ب فکر لذت باش نه طمع پولچون خیلی پولدارا فقط جمع میکنن بدون لذتمسافرت برو .دورهمی .ورزش ...

عزیزم تمام اینکارا رو هم انجام میدم.سالی حداقل ۳ تا سفر خوب میرم لباسام همیشه شیکه 

ولی فکر میکنم از نظر مالی عقب هستم.در حالیکه خونه و ماشین نسبتا خوبی هم داریم

نمیدونم چرا اینجوری شدم

منم فکرمیکنم دچار وسواس فکری شدم.همین نگرانم میکنه

خیلی بده 

به نظرم مثل من نباش برو مشاور 

من حوصله مشاور نداشتم 

یکی دو جلسه رفتم دیگه حوصلم نشد

چون هی بدتر میشی 

عزیزم تمام اینکارا رو هم انجام میدم.سالی حداقل ۳ تا سفر خوب میرم لباسام همیشه شیکه ولی فکر میکنم از ...

آفرین که لذت میبری

هفته ای یکبار برو آرامگاه فاتحه ای نثار روح رفتگان کن حالت عوض میشه میبینی چه پولدارترا چه جوونترا رفتن ...

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی .سعی در آن کن نرود رو به تباهی .

پولداری خوبه ها عالیه بشرطی که هدف نباشه وسیله باشه واسه رفاه خودت و عزیزانت .کمک ب نیازمندان.

هدف دیگه انتخاب کن امکانش هست هدفت بزار بچه دار شدن و تربیتش و... 

آفرین که لذت میبریهفته ای یکبار برو آرامگاه فاتحه ای نثار روح رفتگان کن حالت عوض میشه میبینی چه پولد ...

خیلی حرفات زیبا بود عزیزم

حتما اینکارو میکنم...

ممنونم🥰