2777
2789
بچه هایی که زیبایی صورت و سیرت دارن و از همه مهمتر اعتماد به نفس دارن و درسشون خوبه تو مدرسه محبوبن، ...

خب چرا باید پدر مادر عمدا کاری کنن که با اعتماد به نفس و روح و روان بچه بازی بشه ؟ همین که اولین بار که بقیه اسمش رو میشنون لب و لوچشون رو کج میکنن برای افسرده شدن بچه کافیه

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان هرچی خودت دوس داری بزار 

هم نرجس قشنگه هم نرگس 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یعنی اسم منم مرضیه است بده؟منو که خیلی مسخره کردن جیگرم خونه خواهر.

اسمت خیلی زیباس 

آدمی که دیگران رو مسخره میکنه کمبود داره 

حتی اگه ایرادی هم نداشته باشی میگرده یه نکته پیدا میکنه

من اسمم فاطمه زهراس یکی قبلا میگفت فاتحه😐

اینم مسخره کردن داشت اخه😂

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

اسی تاپیکت و قفل کن متاسفانه یه سری ها آداب اجتماعی بلد نیستن درک نمیکنن ممکنه نرجس ها از طرز حرف زدنشون ناراحت بشن تو این سایت هر اسمی بگی مسخره میکنن اکثرا طرفدار اسامی عجیب و غریب و بی معنی جدیدن

نرجس اسم بسیار زیباییه باید ببینی طبق فرهنگ مردم اطراف شما خیلی قدیمی محسوب میشه یا مناسبه

مثلا اطراف ما اسم بعضی بچه های کوچیک رقیه اس کسی مسخره نمیکنه و عادیه ولی تو این سایت خیلی مسخره میکنن

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم