2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا بگو ک شوخی میکنی‌ نذار توروخدا نکن خواهرم . با آینده و روح و روان بچه ات از الان بازی نکن . ایییییییین همه اسم . فاطمه زهرا نرگس 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

قشنگه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

فرقی نمیکنه چه اسمی 

مهم اینکه که اون اسم در دسته های برتر باشه ( مثلا اشرافی عالی : یهویی ثروتمند میشن ؛؛؛ اشرافی معمولی : محمد رضا گلزار ، کریستیانو رونالدو ، ایلان ماسک = آهسته آهسته و کم کم ثروتمند میشن و همچنان ثروتمند میشن ؛؛؛ کم در آمد عالی ؛؛؛ عرفانی عالی ( من به شخصه اینو دوست ندارم اما : اکثر علما و شهدا اسمشون در این دسته است = اینا برتر هستن ) 

دسته ی بدتر ( بدتر ) ایناس : حادثه ساز عالی : مثلا مهسا امینی ؛ آذین خرمدین برادر بابک خرمدینِ تاریخی  ؛؛؛  حادثه ساز معمولی ؛؛؛ حادثه ساز متضرر : بابک خرمدینِ تاریخی ، بابک خرمدین معاصر ؛؛؛ 

معمولیا ایناس : اشرافی متضرر ؛؛؛ کم در آمد معمولی ؛؛؛ عرفانی معمولی ؛؛؛ 

اینا خوب نیست وحشتناکم نیست : عرفانی متضرر : مدام شغل و رشته عوض میکنن ؛؛؛ کم درآمد متضرر { کمتر از زحمتی که میکشن پول در میارن پول زیادی هم در بیارن میفته دست یکی دیگه } 

💚 مبحث ارتعاشِ نام ( تو گوگل هست ) : اتفاقی ۱ سال پیش پیدا کردم بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : تو بازار هست 

ولی اسامی مستعار را باید ورد کنی 

درسته که این اسم توی سلیقه منم نیست ولی چقدر بعضی هاتون بد حرف میزنید 

شاید یه نفر اسمش نرجس باشه پیاماتونو بخونه ناراحت بشه 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜