2777
2789

میشه از حساتون بگین؟

حالتاتون چجوریه ؟

حرکت بچه رو حس میکنین یا نه؟

چه چیزایی میخورین؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
من تو هفته هجده ام. حرکات نی نی رو خیلی کم احساس می کنم. هنوز مزه دهنم تلخه، معدم بدجور ترش می کنه.

من هفته هفدمم هیچی حس نکردم انگار 

حرکتای نی نیتون چطوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو پنج ماهم...حرکتاش قبلا بصورت لرزش بود الان ضربه ای شده و انگار تیک میکنه...برای اولین بارم دوشب پیش سکسکه کرد😍😍حالتامم خوووب فقط کمر درد خیلی دارم که از قبل بارداری داشتم...من مغزیجات و کشمش و میوه خیلی میخورم

من تو پنج ماهم...حرکتاش قبلا بصورت لرزش بود الان ضربه ای شده و انگار تیک میکنه...برای اولین بارم دوش ...

من یه چیزایی حس میکنم ولی نمیدونم حرکت حنینه یا نه خیلی نگرانشم تا شنبه که برم آنومالی ببینم چی میشه

من هفته هفدمم هیچی حس نکردم انگار  حرکتای نی نیتون چطوریه؟

حرکات نی نی من هم شبیه لرزشه یا گاهی احساس می کنم مثل اینکه روده هام به هم میپیچه.

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

سلام عزیزم جفت من خلفیه باور کن از هفته ۱۲.۱۳ حس میکردم انگار تو دلت حباب میترکه خیلی شیرینه😍😍😍

الان هفته ۱۵ ام قشنگ حس میکنم،حالت تهوع ندارم دیگه

بیشتر چیزایه ترش و شور میخورم هوس آش و دلمه برگ اینا میکنم

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️
سلام عزیزم جفت من خلفیه باور کن از هفته ۱۲.۱۳ حس میکردم  الان هفته ۱۵ ام قشنگ حس میکنم،حالت ته ...

خوش به حالت زود حرکاتشو حس کردی

حرکات نی نی من هم شبیه لرزشه یا گاهی احساس می کنم مثل اینکه روده هام به هم میپیچه.

میگم من تازه آز غربالگری دومو دادم همه چی خوب بود یعنی چیزیش نیست دیگه؟