2777
2789

؟؟؟؟؟

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستبند دلتنگی گرفتم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ی موتور پیدا کردم سیکلت ۴۰ تومن اینو میخرم

البته ۳۰ خودم میدم ۱۰ بابام بعدش خورد خورد بهش برمیگردونم

بعضی وقتا هم پشیمون میشم میگم ولش نظر شما چیه😕

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ان شالله جواب مثبت ازمایش بارداری 😆😆

ای جوووونم😍😍

ایشالااااه😍😍

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ی موتور پیدا کردم سیکلت ۴۰ تومن اینو میخرمالبته ۳۰ خودم میدم ۱۰ بابام بعدش خورد خورد بهش برمیگردونمب ...

اکه واسه شما کادو تپل گرفته شما هم بگیر

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ی موتور پیدا کردم سیکلت ۴۰ تومن اینو میخرمالبته ۳۰ خودم میدم ۱۰ بابام بعدش خورد خورد بهش برمیگردونمب ...

با۴۰تومن اگ استفادع میکنه یه گردبند طلا چیزی بگیر بهتر موتوره

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘