من خودم بچگيام از سریال تلویزیونی مثل سرنخ وفيلماي که اون دوره پخش می شدن وجنايي بودن خیلی می ترسیدم
ياازسريال پدرسالارازخانم شیخی خیلی می ترسیدم از امتحاناتم همينطور
"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...
آخ که چقدر نظرات مشابهه همه از سمندون و چاق و لاغر میترسیدن😆😆
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...