2777
2789
عنوان

توبچگی ازچی یاکی یاچه شخصیت سریالی میترسیدین?

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 136 پست
فیلم دزد عروسکها. ما رو بردن از طرف مدرسه سینما تو اون تاریکی واسمون دزد عروسکها گذاشتن😑😐😐😐رسیدم ...

آره خیلی وحشتناک بود

خُرخُر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم دزد عروسکها. ما رو بردن از طرف مدرسه سینما تو اون تاریکی واسمون دزد عروسکها گذاشتن😑😐😐😐رسیدم ...

وای منم هنوزم‌میترسم 😂😂😂

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
خر خر بهتر بود از اون بچه دیو و ننه کله نارنجیش😣😣😣

گنجو

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بیشتر توهم حکومت نطامی اینارو داشتم از بس تلویزیون این فیلمها رو میداد یا فکر میکردم شب خوابیدیم موشک میزنن شب دمپائی میزاشتم بالا سرم میخوابیدیم متنفر بودم از وقتائی که بیدار میشدن لای پتو تو خیابون بودم از اون فریادهای خاموش کن خاموش کن میترسیدم

پسر گلم 
اون ننه ننه من گشنمه ازاون خ میترسیدم  ازبابابزرگ دخترهمسایمونم میترسیدم خ بچه بودم یباربادختر ...

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...