2777
2789
عنوان

مادر شوهرم چند روزی هس آمدن خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم این چیزای کوچیکین فکرتو درگیرش نکن و فکر کن مادر خودته به نظرم با تو راحتره و از اخلاق دختر ...

میدونه خیلی زن خوبیه .تنها غذا نیس هر کار دیگه ای به دلش نباشه مستقیم میگه نه این کار رو نکن منم بدون اینکه ناراحتی مو نشون بدم بحرفش گوش میدم

ولی با جاریام و دخترش اینطوری نیس

میگم شاید از بس خودم رو بی خیال نشون میدم ازم حساب نمی‌برن ومهم نیس

نه دیگه ناراحتی داره سیب زمینی هارو اماده کرده پخته به دخترش رسیدنی ناراحت میشن خوب به شما هم نباید ...

همین غذای راحت و نونی 

به شوهرم میگم از بس با حرفشون هیچ وقت مخالفت نمیکنم زیاد براشون مهم نیس

یا مثلا دیروز گفت برم خمیر بگیرم نون روغنی درست کنن گفت خاله جان ما هیچکدوممون دوست نداریم اندازه خودتون بابا میگیرم درست کنین گفت نه زیاد بگیر همه دوس دارن

اونوقت شوهرم آمده میگه وقتی نمیخوریم چرا اینقد زیاد درست کردین 

میدونه خیلی زن خوبیه .تنها غذا نیس هر کار دیگه ای به دلش نباشه مستقیم میگه نه این کار رو نکن منم بدو ...

خواهر شوهر های منم همین هستن...علنا هم میگن ما همیشه خونه شما خیلی راحتر هستیم..انگار خونه خودمونه

چند روزی هست صبوری کن هر روز که نیستن بذارید به خیر و خوشی برن

نه من اصلا دوست ندارم حالا ایشون که مادرشوهرم هستن خونه خودشون محسوب میشه هر مهمون دیگه ای باشه طوری رفتار نمیکنم که ازم ناراحت بشن 

میدونه خیلی زن خوبیه .تنها غذا نیس هر کار دیگه ای به دلش نباشه مستقیم میگه نه این کار رو نکن منم بدو ...

متوجهم پس اگه خودت ناراحت میشی وقتشه ناراحتیتو نشون بدی

مثلا اگه گفتن اینو درست نکن بگو مامان اگه میشه امشب شام به دل خودم باشه نهار فردا هر چی شما گفتی چشم

نه من اصلا دوست ندارم حالا ایشون که مادرشوهرم هستن خونه خودشون محسوب میشه هر مهمون دیگه ای باشه طوری ...

حرف نشنیدی از مادر شوهر ببینی حرف چیه . نذار شیطون بیوفته وسط . 

مادر شوهر من می‌گفت باید پسرم پولو بده به من من بدم برعروس  مثلن بگم مامان ده تومن بده برم آدامس بخرم  اون موقع که این حرف و زد هزار تومان ارزش داشت من به شوخی گفتم هزار تومان بده،😝

حرف نشنیدی از مادر شوهر ببینی حرف چیه . نذار شیطون بیوفته وسط . مادر شوهر من می‌گفت باید پسرم پولو ب ...

واقعا باورم نمیشه😂😂

من با اینکه ۱۰ سال هس عروسشونم تا حالا بهم بی احترامی نکردن خداروشکر

ولی خب منم خیلی خیلی احترامشون رو دارم

ولی من اصلا نمیتونم مخالفت کنم😂😂😂

اشتباه میکنی دختر

تو هر چیزی حد بزار وگرنه ارزش خودتو پایین میاری

صمیمیت خیلی خوبه ولی حتی اونم باید حد داشته باشه تا هر دو طرف راضی باشن

واقعا باورم نمیشه😂😂من با اینکه ۱۰ سال هس عروسشونم تا حالا بهم بی احترامی نکردن خداروشکرولی خب منم ...

والا ماهم احترام داریم. ،میدونی طرفت باید آدم باشه . الان فهمیدن من چیم ،چی بودم ، که دیگه فایده ندارد من شدم یرادم خنثی .چند روز پیش می‌گفت پسرم کار کرده آورده برات ،😂😂😂😂انگار همسایه باید میاورد

اشتباه میکنی دخترتو هر چیزی حد بزار وگرنه ارزش خودتو پایین میاریصمیمیت خیلی خوبه ولی حتی اونم باید ح ...

راستش بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم از رفتارم حتی شوهرم میگه اینقد باب دل بقیه رفتار نکن