2777
2789
عنوان

بیاین ببینید ایراد از منه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب راجب چی حرف میزنین و چی میگی؟!شاید مدل حرف زدنت....خواستگارات قبلش تورو دیدن ک مثلا نگن ظاهر نپسن ...

با شناخت کامل میان بعضیاشون قبلا منو دیدن مثلا فامیل نزدیکمون بودن همه چیو درباره ما میدونستن

مثلآ از چه شرط و شروط هایی باید بگیم؟

توقعات از همسر آینده بیشتر منظورمه . باید بگه مثلا اولویتاش چیه برای همسر آیندش . از طرف سوال بپرسه . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
با شناخت کامل میان بعضیاشون قبلا منو دیدن مثلا فامیل نزدیکمون بودن همه چیو درباره ما میدونستن

شاید مدل حرف زدنت یا اعتماد ب نفسشونو میگیری یا خودتو دست پایین میگیری که فکر میکنن خبریه...نمی‌دونم والا

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
مثلا شرط تحصیلی هم نداری؟  الان من دو تا کیس بهم معرفی شدن یکیشون مهندس و طلاق گرفته بدون بچه& ...

بین خواستگارای من یه همچین موردایی بودن من مشکلم نداشتن خواستگار نیس مشکل اینه اونا بعد جلسه اول دیگه برنمیگردن 

ببین وقتی درست حسابی صحبت نمیکنی طرف مقابل چند تا برداشت میکنه یا میگه حتما انقد خوشش اومده ازم که سکوت کرده یا میگه حتما از نظر ظاهری قبولم نداره و واسه همین سوال نمیکنه یا هم که میگه سر زبون نداره و خیلی مردا از زن ساکت بدشون میاد برخلاف چیزی که همیشه میگن که زنا چرا انقد حرف میزنن 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
ببین وقتی درست حسابی صحبت نمیکنی طرف مقابل چند تا برداشت میکنه یا میگه حتما انقد خوشش اومده ازم که س ...

سکوت نمیکنم به سوالای اونا جواب میدم بعد نظرخودشونو در مورد همون سوال میپرسم