2777
2789
عنوان

چرا دوربین گوشی من مثل تبلیغاتش نیس

1184 بازدید | 97 پست

من s24 ultra دارم دوربینش تو تبلیغات ها یه چیز دیگس از دور کره ی ماه رو میکشن عکس میگیرن صاف میوفته و حتی چاله چوله های کره ماه مشخصه

از خیابونا زوم میکنن عکس میگیرین عالیه

دوربین من اینجوری نیست کره ی مارو میکشه جلو ولی تار هست

تو خیابون تقریبا سیصد چهارصد متر اونورتر زوم میکنه نوشته های جلو مغازه مشخصه ولی مثلا مسافت زیاد میشه هیچی مشخص نیست حس میکنم با هوش مصنوعی درست میکنه همه چی بهم میریزه

کسی اینجا سامسونگ داره واقعا اینجوریه ؟ 

شاید تمیز نیست لنزت یا تنظیماتت درست نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اره همینطوریه مثل شما ولی دیگه تلسکوپ نیس 

هرچی یاشه چندتا عدسی هست ک قابلیت انچنانی نداره و فقط برای عکاسی خوبه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره همینطوریه مثل شما ولی دیگه تلسکوپ نیس هرچی یاشه چندتا عدسی هست ک قابلیت انچنانی نداره و فقط برای ...

آخه ببین توی اینترنت عکس میگیرن از کره ی ماه دقیقا چاله های کره ماه مشخصه حتی کره مریخ رو زوم میکنن نارنجی مشخصه رگه های روی کره 

مال منم کره ماه رو میگیره چاله های روی ماه مشخصه ولی عکس کلا تاره  تاره !! انگار جلوش غبار هست 

عکسات خوبه ک 

اونایی ک توی نت میذارن با افکت و ایناس 

وگرنه از شما هم خوبه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من ایفون 15 دارم کیفیتش خوبه در این حد زوم نداره اما عکسا با کیفیت هستن

آیفون اره اینجوریه من ایفون داشتم ولی مدل پایینتر ! ولی این سامسونگ نمیدونم شاید فیکه الکی بجای اورجینال فروختن بهم