2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل گرفتم و بارها گوش دادم و تمریناتشو انجام دادمخیلی بهتر شدم

من دارم این کتابو رو من تاثیر آنچنانی ای نداشت می‌دونی من زندگیم یکم پیچیده اس خیلی خستم خیلی 

کاملا نه ولی درحال بهبودم. اول سکوت میکنم تو جمع، تا به حرفم بیارن، هرجا دعوت کنن زود پا نمیشم برم. دیگه مثه قبل با کسی ارتباط برقرار نمیکنم. خیلی از افرادی که میتونستم رو حذف کردم. غیبت، بدگویی، درددل و... رو کنار گذاشتم. روتین دارم برای خودم. پیاده روی، ورزش منظم، حرف زدن و... دنبال کارایی رفتم که حالمو بهتر کنه، به هیپکس از کارام نمیگم. و...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من دارم این کتابو رو من تاثیر آنچنانی ای نداشت می‌دونی من زندگیم یکم پیچیده اس خیلی خستم خیلی

زندگی همه پیچیدس

همه خستن

چرا فک میکنی تنهایی

همه یه دردی دارن که حس میکنن منحصر به خودشونه و تکه تو این دنیا

وا بده

کاملا نه ولی درحال بهبودم. اول سکوت میکنم تو جمع، تا به حرفم بیارن، هرجا دعوت کنن زود پا نمیشم برم. ...

من خیلی وقته که ورزش میکنم کتاب میخونم روتین پوستی داری باسبک های جدید زندگی آشنا شدم و فایل های آموزشی خوبی گوش دادم ولی حال خوبم موقته و درکل من دوتا بچه ی کوچیک دارم مسئولیتم خیلی زیاده تو شعر غریبم و صفر تا صد زندگی با منه بجز درآمد ولی شوهرم اصلا قدردان نیست و خیلی انتقاد می‌کنه ازم دیگه بریدم

من خیلی وقته که ورزش میکنم کتاب میخونم روتین پوستی داری باسبک های جدید زندگی آشنا شدم و فایل های آمو ...

من برنامه دارم. تو یه برگه بزرگ نوشتم ، هرکار در طول هفته و اینکه چندبار باید انجام بشه! تیک میزنم و امتیاز میدم. بعد واسا خودم کادو میخرم.خیلی وقته و خیلی کارا برام دیگه عادت شده.

من برنامه دارم. تو یه برگه بزرگ نوشتم ، هرکار در طول هفته و اینکه چندبار باید انجام بشه! تیک میزنم و ...

چه خوب ک کادو می‌خرین منم برنامه ی روزانمو توی دفترم نوشتم و تیک میزنم ولی برا خودم کادویی نمیخرم 

چه خوب ک کادو می‌خرین منم برنامه ی روزانمو توی دفترم نوشتم و تیک میزنم ولی برا خودم کادویی نمیخرم

اره، شده یه مداد یا سنجاق سر. دیروز یه پاک کن واسه خودم خریدم😍

اره، شده یه مداد یا سنجاق سر. دیروز یه پاک کن واسه خودم خریدم😍

الهییی عزیزم مبارکتون باشه انشالله همیشه حال دلتون عالی باشه و زندگیتون پر از هدایای ریز ودرشت زندگی برای منم دعا کنین

الهییی عزیزم مبارکتون باشه انشالله همیشه حال دلتون عالی باشه و زندگیتون پر از هدایای ریز ودرشت زندگی ...

همچنین🙏