2777
2789
عنوان

دختر همسایمون خیلییی مشکوکه

273 بازدید | 14 پست

ما همسایه روبروییمون ی دختره مجرده بعد تا بابای منو میبینه یا میاد بیرون جارو میکشه یا با لباس های باز خودشو ب نمایش میزارع بابام میگه حتما مریضی چیزیه چند باریم دیدیم ک دو، سه شب اومده یا مثلا ما ک داریم میریم بیرون سریعا میاد بیرون و نظاره گر میشه:/

.

هرموقع شب میخواد بیاد چه ربطی به شما داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال قبل بابام بعد امتحان اومد دنبالم ببرتم خونه بچه هایی که حوزه بودن ابرو نذاشتن برام فقط بابام رفتارش تا چند روز

با من.......

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چیکار کردن مگ؟

تیکه انداخته بودن

جلو خودمم میگفتن

اصلا بابام ۵۶ سالشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

واقعا متاسفم برای خونواده هاشون...

منم