2777
2789

خواهشا بگید چی بگم بهش که دهنشو ببنده 🙏🙏

عمم شورشو درآورده همش زرت و زرت تو همه مهمونیا میگه واییی دخترم انقد خواستگار داره ک همشون از دم تک پسر و مهندس و دکتر و....🤣😁پسر شاه باشه؟

الان نگین وایی چرا فشاری شدی آخه هعی میگن حتی سر سرفه😑

بعد من برگشتم گفتم خب عمه شوهرش بده بره گفت نههه درس بخونه موفق بشه گفتم خب بزار درس بخونه گفت آخه اونا خیلی پیگیرن میگن میزاریم درسم بخونه😑😐

درضمن دخترش ۱۷ سالشه طبق آمار رسمی اعلام شده از طرف عمم کل فامیل خواستگارشن😂😂

اینکه الان خواستگار سنتی زیاد نیس اینا چرا تو همه مهمونیا خواستگار پیدا میشه چجوری همشون مهندس و دکترن❓❓

لابد سگ ریده تو شانس ما🤷‍♀️😂

یا شایدم ما بهر تماشای جهان اومدیم🥴

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم از خواستگار های خیالیت بگو 

وای من خجالت میکشم بگم خواستگار دارم آخه اصلا دغدغه من اینا نیست ولی چه کنم یکی دوتا نیستند ک اه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بستگی به بافت فرهنگی و مذهبی داره

من و دوستم یکی مذهبی هستیم یکی معمولی 

هر جا میریم باهم از من خواستگاری میکنن به اون پیشنهاد دوستی میدن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خاله منم هر کی از کنار دخترش رد میشد رو خواستگار حساب میکرد و ب ماپز میداد لا مصب همه اعتماد ب نفسم رفته بود اون زمان 🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من اسم این افراد که معرفی میشن خواستگار نمیذارم 

حداقل به معنی عامیانه خواستگار 

در واقع خواستگار یعنی کسی که شما میشناسه و برای ازدواج اقدام میکنه 

به مراسمات که مردم عموما میگن خواستگاری من میگم آشنایی 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا