2777
2789
عنوان

ازدواج و خونه

219 بازدید | 26 پست

دوستان من یه پسری اومده خواستگاریم کارشناس اتاق عمله رنج درآمدیش ۳۰ تومن ایناست‌ 

چند وقت با هم بودیم و خیلی زیاد عاشقمه 

پسر سالمیه و اخلاقش اینا هم خوبه ولی قیافش معمولی

خونه و ماشین نداره ، الان تو تهران خونه زیر متری ۵۰ تومن نیست 

خیلی نگرانم به نظرتون باهاش ازدواج کنم؟🥲

خب تهران زندگی نکنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیشه من کارم و خانوادم تهرانه

ببینید تموم ویژگی های مثبت در یه نفر نیست

ممکنه یکی خونه‌و ماشین داشته باشه اخلاق نداشته باشه یا خانواده اش اوکی نباشن

ببین خانواده اگه اهل ساپورت کردن و همینطور خانواده‌‌ پسر  راحت تر میتونی تصمیم بگیری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببینید تموم ویژگی های مثبت در یه نفر نیست ممکنه یکی خونه‌و ماشین داشته باشه اخلاق نداشته باشه یا خان ...

اتفاقا یه آقایی اومدن خواستگاریم شرایط کاریشون خیلی بهتر بود و خونه و ماشین هم داشتن ولی سنشون خیلی بالا بود جواب رد دادم🥲

الان نگرانم با این شرایط میتونم زندگی کنم یا نه 

واقعیت خودمم نمیدونم بیشتر باید دنبال پول بود یا رفتار و اخلاق تو این شرایط اقتصادی 🥲

نه پس انداز نداره چون تازه کارش اوکی شده و دانشگاش تموم شده

خوبه پس صبرکن جنمش ببین اهل پس انداز هست خانواده پشتش هستن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم