2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم جهاد پرسیدم گفت ۲۰۰ تومن 

من تونت سرچ کردم راجبش همه از انبیایی تعریف کرده بودن واسه این رفتم..خب قیمتشم ک باجهاد تفاوت زیادی نداره پس برو انبیایی😆

علی و عسل زیبای مامان♥
من تونت سرچ کردم راجبش همه از انبیایی تعریف کرده بودن واسه این رفتم..خب قیمتشم ک باجهاد تفاوت زیادی ...

ولا من پیشش رفتم برا من اشتباه گف سونو رو گف پای چپ بچه انحنا داره ومجبورشدم اکوی قلب جنین بگیرم بعدش اما خداروشکر بچه ام سالم بود

ولا من پیشش رفتم برا من اشتباه گف سونو رو گف پای چپ بچه انحنا داره ومجبورشدم اکوی قلب جنین بگیرم بعد ...

ای بابا😢😢😢😢نمیدونم من راجبش چیزای خوبی خوندم واینکه بچه های داییم مشکل حاد ژنتیک داشتن و توسه ماه اول زنداییم باید ی سونو های تخصصی انجام میداد یادمه دکترشون فقط انبیایی رو قبول داشتن ازونجاتو ذهنم مونده بود.ولی واقعا راست میگین این تشخیصای اشتباه کلی استرس میده ب ادم..متاسفم این اشتباه براتون پیش اومده و خداروشکر ک نی نی تون سالم بود❤

علی و عسل زیبای مامان♥
ای بابا😢😢😢😢نمیدونم من راجبش چیزای خوبی خوندم واینکه بچه های داییم مشکل حاد ژنتیک داشتن و توسه ما ...

بله دقیقا منم همه انبیایی رو بم پیشنهاد دادن ولی متاسفانه برامن اشتباه کرد خیلی سخت بود تابچه دنیا اومد وببینم سالمه