2777
2789
عنوان

داغی کف پا از چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 38 پست
قند و چربی فکر کنماگه یه پاست نمیدونم ولی سندرم پا بیقرارم یه همچین حالتایی داره

ممنونم گلم

فقط سینه پای راست.. پاشنه و جاهای دیگه نیس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
عزیزم تاپیک خونمو گزارش بزن بحث آبروم وسطه 😭 ازت خواهش میکنم

منم زدم شماهم تاپیکای من بزن متشکر

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم گلمفقط سینه پای راست.. پاشنه و جاهای دیگه نیس

منم فقط بعضی موقع ها این طوری میشم دلیلشم نمیدونم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم تاپیک خونمو گزارش بزن بحث آبروم وسطه 😭 ازت خواهش میکنم

کدوم تاپیک میشه عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم فقط بعضی موقع ها این طوری میشم دلیلشم نمیدونم

احتمالا دکتر بری آزمایش بنویسه... من فردا میخام برم

من قبلا چندروز یبار یه کم داغ میشد.. الان 3 روزه زیاد داغ میشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

ظاهراً(البته بنظرم)شما تحت فشار عصبی و روحی زیادی هستید،

و بشدت فکرتون مشغوله،

فشاری که از توانتون خارجه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

احتمالا کبدت گرمه یا اعصابت بهم ریخته و مشکل هورمونی داری

قرص ال دی میخورم...  البته 1 سال هس

ممکنه از اون باشه؟  چون هورمونارو به هم میریزه

البته چندروزی هس که خیلی اعصابم به هم ریخته 

ظاهراً(البته بنظرم)شما تحت فشار عصبی و روحی زیادی هستید،و بشدت فکرتون مشغوله،فشاری که از توانتون خار ...

آفرین چه خوب گفتی

چندروزه فشار عصبی زیادی روم هس😓

یعنی ممکنه داغی پام از اعصابم باشه؟ 

آفرین چه خوب گفتیچندروزه فشار عصبی زیادی روم هس😓یعنی ممکنه داغی پام از اعصابم باشه؟

شک نکن،

هیچ داروی نخور و هیچ جا نرو،

فقط پیاده روی کن،و با آدمهای که حالتو خوب می‌کنند و انرژی مثبت بهت میدن،و درکت میکنند،حرف بزن،

حالت خوب میشه انشالله

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹