2777
2789
عنوان

دوستان بیایید کمکم کنید ممنون

202 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خوب هستین 

من چندماهی هستش پری...نشدم ونخواستم دارو یا امپول استفاده کنم الان رازیانه خریدم گذاشتم دم بکشه بخرم به نظرتون کمکم میکنه ازمایش دادم گفتش هورمون مردونت بالاست به احتمال بخاطراونه که پریود نمیشی اون هفته دوروز لک دیدم ودرد داشتم اما دیگه نیومد حالا با این رازیانه پری...میشم؟؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
رازیانه هورمون زنانه رو افزایش میده.من شنیدم خوبه امتحان نکردم

امروز تازه میخوام امتحان کنم خداکنه جواب ببینم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو شب دم کن غلیظ بخور روز سوم پری میاد

جدی میگی یعنی جواب میده اخه چندماهی نشدم شاید ۸ماه

رازیانه و آویشن و زیره من شنیدم خوبن ولی جدا جدا بخوریا حواستدباشه گرمن جوش نزنی

اونارو نشنیدم تخم هویج خریدم 

اونارو نشنیدم تخم هویج خریدم 

خب چرا دکتر زنان نرفتید؟؟ رازیانه بخاطر اینکه استروژن داره خیلی بهتره اون دوتای دیگه برای طبیعت گرمشون خوبه... حالا چند روز حتما بخور ولی دکتر برو حتما 

بخور سریع!!! فقط دو سه وعده بخور در روز خود رازیانه رو بگیر دم کن عرق و ایناش فایده نداره

خودرازیانه رو گرفتم عزیزم یعنی جواب میگیرم چندروزبخورم قطع کنم پری بیاد

خب چرا دکتر زنان نرفتید؟؟ رازیانه بخاطر اینکه استروژن داره خیلی بهتره اون دوتای دیگه برای طبیعت گرمش ...

رفتم عزیزم سونو انجام دادم کیست ندارم اونم بهم قرص دوفاستون داد منم مصرف نکردم تازه ۱ساله اینطورشدم

عاره رازیانه هورمون استروژن بالایی داره، کمک میکنه.. فقط مواظب باش جوش نزنی و چاق نشی چون اندام های ...

جوش که داره صورتم