بستگی به زمان کار داره
ببین من خودم با هوش مصنوعی که کار میکنم ، به 2 طرح قانع نمیشم ، حداقل 5 تا و الان که دارم کاور میزنم حداقل 10 یا 15 تا
سر لوگو هم همینطوره . شما یه طرح کلی دادین که به اون صورت باشه ، من با 5 تا شروع میکنم ( 5 سبک مختلف از لوگو )
ولی اون یکی کارها مثل استوری موشن هم همینطوره ، از نمونه ساده داره تا پیشرفته و حرفه ای
بصورت کلی طراحی لوگو از حداقل یک میلیون هست به بالا و استوری موشن هم بسته به طرح هم دیگه از حداقل 500 تومان
ولی من برای بچه های نینی سایت یه تخفیف میذارم ، اگه پکیجی بخوای میتونم با یه قیمت مناسب با شما همکاری کنم و یه تخفیف هم بدم.
من برای لوگو از شما 397 میگیرم ، ولی اگه لوگو رو با استوری موشن بخوای میتونم بصورت پکیجی تا 597 بدم که یه بسته اقتصادی برای شما هست. اون استوری موشن هم یه ویدیو سمپل قبل از ارائه نهایی به شما میدم تا همونی میخواین که باشه
( منتها قبل از اونم به شما طرح هایی مختلفی که میتونم براتون بزنم رو بهتون نشون بدم تا تنوع کار رو ببینید ).
---------
من تو روبیکا نیستم اما هر چیزی که به معرفی محصول و خدمات مربوطه رو میتونم بسازم :
لوگو موشن
تیزر تبلیغاتی
اسلاید شو
استوری اینستاگرام
پست اینستاگرام
موشن گرافیک
استوری موشن
+اما بازم همه اینا بستگی به خدماتی که شما میخواین داره . دقیقا بهم بگین چه خدماتی میخواین؟