2777
2789
عنوان

لوگو سازا بیاین

67 بازدید | 15 پست

ببینید یه لوگو طلایی برای پیج سالن زیباییم میخوام

حالت یه ملکه که تاج زیبایی رو سرش گذاشته اسمشم هست بیوتی سالن جانان(به انگلیسی) 

کسی هست بتونه؟

سلام

من قبلا این پست شما رو دیدم ولی اون لحظه نتونستم کامنتی بذارم

من توی حوزه ساخت لوگو و تیزر و استوری بنر و استوری موشن فعالیت دارم

من میتونم برای شما هم لوگو و هم بنر استوری و هم استوری موشن بسازم

البته اگه مایل باشین و نمونه کارهایی رو هم به شما نشون بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته ولی مطمئن باشین خدماتی که دریافت میکنید ارزشمندتره و کسب و کارتون رو متمایز میکنهشما فقط پیج ا ...

فعلا فقط روبیکا اونارو راه بندازم همه جا میذارم

هزینش بستگی به چیش داره؟ 

مثلا واسه سه تا پیج چقدر میشه؟ 

سلاممن قبلا این پست شما رو دیدم ولی اون لحظه نتونستم کامنتی بذارممن توی حوزه ساخت لوگو و تیزر و استو ...

سلام 

منم برای پیجم لوگو میخواستم امکانش هس نمونه کاراتونوببینم

🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷

فعلا فقط روبیکا اونارو راه بندازم همه جا میذارمهزینش بستگی به چیش داره؟ مثلا واسه سه تا پیج چقدر میش ...

بستگی به زمان کار داره

ببین من خودم با هوش مصنوعی که کار میکنم ، به 2 طرح قانع نمیشم ، حداقل 5 تا و الان که دارم کاور میزنم حداقل 10 یا 15 تا 

سر لوگو هم همینطوره . شما یه طرح کلی دادین که به اون صورت باشه ، من با 5 تا شروع میکنم ( 5 سبک مختلف از لوگو )

ولی اون یکی کارها مثل استوری موشن هم همینطوره ، از نمونه ساده داره تا پیشرفته و حرفه ای

بصورت کلی طراحی لوگو از حداقل یک میلیون هست به بالا و استوری موشن هم بسته به طرح هم دیگه از حداقل 500 تومان 

ولی من برای بچه های نینی سایت یه تخفیف میذارم ، اگه پکیجی بخوای میتونم با یه قیمت مناسب با شما همکاری کنم و یه تخفیف هم بدم.

من برای لوگو از شما 397 میگیرم ، ولی اگه لوگو رو با استوری موشن بخوای میتونم بصورت پکیجی تا 597 بدم که یه بسته اقتصادی برای شما هست. اون استوری موشن هم یه ویدیو سمپل  قبل از ارائه نهایی به شما میدم تا همونی میخواین که باشه

( منتها قبل از اونم به شما طرح هایی مختلفی که میتونم براتون بزنم رو بهتون نشون بدم تا تنوع کار رو ببینید ).

---------

من تو روبیکا نیستم اما هر چیزی که به معرفی محصول و خدمات مربوطه رو میتونم بسازم :

لوگو موشن
تیزر تبلیغاتی
اسلاید شو
استوری اینستاگرام
پست اینستاگرام
موشن گرافیک
استوری موشن

+اما بازم همه اینا بستگی به خدماتی که شما میخواین داره . دقیقا بهم بگین چه خدماتی میخواین؟ 

بدین هوش مصنوعی بسازه خیلی راحت

درسته

منم توی همین حوزه فعالیت میکنم

ولی موضوع میدونید چیه ؟ هوش مصنوعی تا یک جایی رایگانه و از اون به بعدش هزینه داره

بعدم پرامپت نوشتنش هم یه داستانه که اینقدر من با این سروکله زدم یه ژورنال لوگو براش دارم .

بستگی به زمان کار دارهببین من خودم با هوش مصنوعی که کار میکنم ، به 2 طرح قانع نمیشم ، حداقل 5 تا و ا ...

فدات گلم امتحان تاریخ دارم بعدا میام نگاه میکنم

مرسی قشنگمممم

فدات گلم امتحان تاریخ دارم بعدا میام نگاه میکنممرسی قشنگمممم

هر زمان خواستی من در خدمتم

برای نمونه کار هم مشکلی نیست

هر کدومو که خواستی یه فایل سمپل براتون میزنم رایگان با کیفیت معمول و نمونه کارهایی که میشه انجامش داد.

براتون ارزوی موفقیت دارم .