2777
2789
عنوان

کدوم مهربونی امشب من و دعا میکنه🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامیدی باعث رد شدن دعاست عزیزدلمامیدوار باش به رحمت خدای بزرگمنم دعات میکنم گل

امضام بخون،دل شکسته تنها بی کس موندم چه کنم نمیدونم

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
الهیییی بگردم‌ چقدر سختتتت😭😭😭حتمااااا برات دعا میکنم عزیزالهی بچه تو سالم صالح سروقت مهدوی بغل کن ...

عزیزم میدونم چی میکشی خیلی سخته ولی میخوام تجربمو بگم تا حداقل باردار شی دلت اروم بگیره، روزی ک من بچمو مرده شو دادن بغلم بردم دفن کردم اونجا جوری دلم شکست صداشو شنیدم، ناامید نشدم اما بی پناه شدم چندروز بعده زایمان شروع کردم به سوره مریم و دعای توسل خوندم خیلی وقت بود خدا رو یکم فراموش کردم بودم قران میخوندم کم با خدا عهد کردم تاروزی ک بچمو بغل بگیرم هروز دعای توسل و سوره مریم بخونم، ۴۰زیارت عاشورا، حدیث کسا، ۱۲۴هزار صلوات ب نیت حضرت علی اصغر، نذری میدادم یعنی کلی عوض شدم و باردار شدم چون سزارین بودم باید ۸ماه صبر میکردم درکمال ناباروری اسپرم ضعیف همسرم اولین اقدام باردار شدم فقط خدا کنه بغل بگیرم اسمتو بگو از امروز برات دعا کنم اگه لایق باشم💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بخدا هنوزم نمیدونم چیشد....۷ ماهه اش بود که دنیا اومد

ببر منم معلوم نشد همه چی خوب امد ازمایشات روزیمون نبود امتحان الهی بوذ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

فقط عکس رنگی انداختی من سر اونیکی دست دادم یکم دیر باردار شدم عکس رنگی انداختم ی لولم کمی بسته بود و چون ماده ای ک میریزن تو لوله ها لوله رو تمیز میکنه ماه بعدش باردار شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم میدونم چی میکشی خیلی سخته ولی میخوام تجربمو بگم تا حداقل باردار شی دلت اروم بگیره، روزی ک من ب ...

فدای مهربووووونیت بشم خاهرم

خیلی ممنون از حرفای قشنگت،توضیحات

وقتی ک گذاشتی مهربوووونم

من ماه اول اقدام پسرم و باردار شدم 

اما الان ده ماهه منتظرم😭نمیشه...

دکتر میگ مشکلت فقط استرس و غصه اس

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
فقط عکس رنگی انداختی من سر اونیکی دست دادم یکم دیر باردار شدم عکس رنگی انداختم ی لولم کمی بسته بود و ...

نه دکتر گفته بیا برا عکس،برم بنظرت؟

فدای مهربونیت

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
فدای مهربووووونیت بشم خاهرمخیلی ممنون از حرفای قشنگت،توضیحاتوقتی ک گذاشتی مهربوووونممن ماه اول اقدام ...

میشی عزیزم استرس بزار کنار بسپر ب خدا و ائمه زمانبدی خدا حرف نذاره سهمت پیش خدا گم نمیشه خدا جای گل پسرتو برلت پرکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دکتر گفته بیا برا عکس،برم بنظرت؟فدای مهربونیت

حتما حتما برو ۹۹درصد هرکی رفته ماه بعدش باردارشده همین فردا برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ومن ۶ماه اصلاح سبک کردم پک پریودی که میشه (وقتی پریودی خودتو نشور سخته ولی عادت میکنی، سردیجات گوجه خیار کاهو ماکارونی..... تو پریودی بزار کنار شکمتو ببنید گرم نگه دار برای فعال شدن تخمک هات از روز اول پریودی ناشتا زنجبیل با عسل با اب ولرم بخور عالیه دارچین بخور) و فست وفود ونوشابه قند مصنوعی بزار کنار من همرو انجام دادم نتیجه میگیری و دراخر دعا فقط خدا بسپرش بهش حتما باردارمیشی عزیزم❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40