2777
2789
عنوان

اگ دختر کلاس هشتمی قرص دیازپام بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 83 پست
پدرتون اگه بفهمه قرص خوردی عصبانی نمیشه؟گلم نکن . تو این سایت یک نفر تعریف میکرد اشناشون میخواسته قر ...

نه عصبانی نمیشه مطمئنم 

شاید حالش بد شه فقد

اخه دیازپام چیز خاصی نیست یه دختری پنجتا نصفی خورد خابش برد فقد و رفت بیمارستان بستری شد  با17سال سن

من میخام ده تا بخورم برم بیمارستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چند ساعت بعد از خوردن اثر میکنه

بدن تا بدن فرق می کنه ممکنه یکی افت فشار داشته باشه بره تو کما.  ممکنه یکی قلبش ضعیف باشه سکته کنه.   ممکنه غذایی که قبلا خورده تاثیر دارو چند برابر کنه یا معده خالی باعث شدید تر سدن تاثیرات دارو بشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نه عصبانی نمیشه مطمئنم شاید حالش بد شه فقداخه دیازپام چیز خاصی نیست یه دختری پنجتا نصفی خورد خابش بر ...

من تجربه استفاده از قرص رو ندارم واقعا نظری ندارم شرمندتونم 

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

فقد میخام برم بیمارستان یذره ام ک شده نگرانم شن

ببین ففط شرایط خودت رو بدتر میکنی با اینکار

نگران که نمیشن فقط از دستت عصبانی میشن و دیگه بهت اعتماد نمیکنن

توی مدرسه پیش همه انگشت نما میشی

دوستات تو خونه تعریف میکنن و دیگه حتی خانواده هاشون تاکید میکنن با تو دوستی نکنن

مدیر و معلم دیگه واست ارزشی قائل نمیشن

درکل فقط اوضاع بدتر میشه جانم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فقد خانوادم ببینن نابود شدم🙂🖤

تا خودت قدر خودتو ندونی هیشکی قدرتو نمی دونه

مامانتو ناراحت نکن

فقط ورزش کن سخت ورزش کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا