2777
2789
عنوان

اگ دختر کلاس هشتمی قرص دیازپام بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 83 پست
نه عصبانی نمیشه مطمئنم شاید حالش بد شه فقداخه دیازپام چیز خاصی نیست یه دختری پنجتا نصفی خورد خابش بر ...

هیچ وقت هیچ وقت با سلامتی ات همچین کاری نکن 

یه دانشجو تو خوابگاهمون بود دو تا قرص با معده خالی خورده زود بعد حالش بد شده بود بردنش درمانگاه.  اونجا با دوستاش بگو پ بخند می کرد دکتر گفت باید چند ژاعت بمونی تا تحت نظر باشی خودش برگه امضا کرد که رضایت داره که برگرده خوابگاه.   نیم ساعت بعد این که رفتند خوابگاه تشنج کرد تا آمدن ببرندش درمانگاه ایست قلبی کرد! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

فردا تو مدرسه میخام بخورم

آبروی خودت جلو همه می‌بری عزیزم. بابات دوستت داره عاشقته شک نکن . بی توجهی کرده یا گیر داده بهت اونم بخاطر خودت و دوست داشتنه . و بی توجهی مال گرفتاری یا غم و غصه ای ک داره ... میخوای مراقبت باشه و محبتت کنه بهترین خودت باش ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چیزا اسلایدای قبل رو بخون

توسن بلوغی فازبرداشتی چن وقت دیگه ازسرت میوفته وفقط بااین کارآبروت میره اون دنیام کسی خودکشی کنه میره جهنم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

دخترم شما همسن دختر من هستی منم پدرش هستم.برای حل مشکلات راههای دیگه ای هم غیر از آسیب روحی و روانی به خودت هست.کاری که از عواقب خطرناکش اطلاع نداری هرگز انجام نده

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
فردا تو مدرسه میخام بخورم

تو مدرسه می‌افتی سر زبون همه و بقیه با انگشت نشونت می دن!   خوشت میاد به عنوان یه دختر مشکل دار معروف بشی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!