2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم

1035 بازدید | 48 پست

برادرم ۳۳ سالشه 

سالمه 

اهل هیچی نیست نه دود ن رفیق 

خانواده دوسته 

دست ودلبازه 

برادرم شرکت کار میکنه دیپلم 

تهران هستیم 

ازدواجش جور نمیشه 

چیکار کنیم 

اسم هرکسی رو میاریم شوهرمیکنه سریع

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم منو بیارید لطفاا

اسمتو با مشخصات کامل بگو 

کافیه ب برادرم بگم تا شب نشده برات خواستگار میاد

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مثل سریال دامادخوش قدم پول بگیرین برین خواستگاری😂😂😂شوخی کردم‌عزیزم فقط عجله نکنین سریع نخواین دام ...

تا یکیو پیدا میکنیم سریع فرداش میگن شوهر کرد 

خودمم یاد اون فیلمه افتادم😁

اسمتو با مشخصات کامل بگو کافیه ب برادرم بگم تا شب نشده برات خواستگار میاد

بگو اون دختر رویاپردازه که قیافش بد نیست ولی هیشکی سمتش نمیره😂 اگه چیزی اتفاق افتاد دعا میکنم داداشت زن بگیره

یکی سر پا موند و رسید:)

اسم منو بیار😂😂😂😂😂 قسمتش نیس

مشخصات بده 

فقط رایگانه ها پول نمیگیریم تا شب نشده شوهر کردی😁