2777
2789

آره پارسال حس میکردم یکی کنارمه یا پشتمه خلاصه می ترسیدم سر کتاب باز کردم گفتن یه طلسمی برام دفن کردن کنار رودخونه ك از لحاظ عاطفی و مالی و روحی درگیرم کرده بعد باطل سحر گرفتم خدا رو شکر خوب شدم 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

گلم دعانویس و طلسم و جادو انسان رو به بدبیاری و فقر و بیماری وصل میکنه دعانویس اگر قدرتی داشت که اوضاعش این نبود که محتاج پول کم این و اون باشه 

عزیزم به قدرت و انرژی برتر که همون انرژی و قدرت پاک خداوند عزیز هست وصل شو و از ایشون طلب کن 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر