2777
2789

بچه ها سلام من هنوز پريود نشدم امروز ١٧روز شد آمپولم نزدم،همچنانم بي بي چكام منفيه روز ٧ام رفتم ازمايش منفي بود.تا ديروز هيچ دردي نداشتم بجز ترشح ابكي اما ازديروز تاحالا تخمدونام درد ميكنه كمرمم درد ميكنه ؟شما تاحالا اينجوري شدين؟

اره من چند سال پیش پنجاه روز عقب انداختم.دکترم امپول نوشت گذاشتم خودش بیاد امپول نزدم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مرداد ماه گذشته پنحاه روز گذشت تا پریود شدم اونم با آمپول 

شما هم اگه آزمایشت منفی هست زود برید امپول بزنید ، وقتتونا از دست ندید زود بری واسه ماه بعد اقدام

در ضمن به فرض اینکه باردار هم باشید آمپول هیچ ضرری نداره و جای جنین را سفت میکنه

حداقل تکلیفتون مشخص میشه عزیزم

سلام منم اخر مهر پریودشدم دیگه نشدم بی بی چک و از منفی رفتم سونو کیست داشتم الانم ال دی میخورم منم درد کمر و تخمدون داشتم و ترشحات ابکی زیاد قشنگ فک میکردم پریود شدم اما نشدم دیگه دیدم کیست دارم امپول نزدم تا پریود شم شروع به خوردن ال دی کردم

محتاجم به دعا