2777
2789
عنوان

خرید شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست
بنظرم اجازه نمیخاست که بعدم خودت باید زودتر متوجه اخلاقای مامانت میشدی 

مطمعن بودم گیر میده ولی روم نشد بگم وایسا میخوام باهات بیام بیرون از مامانم اجازه بگیرم بی احترامی به اونا بود

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پالتو و پوت و کفش یه النکو هم نامزدم یه هفته پیش خرید برام

بگو مامان جان تراخدا بزار زندگیما بکنم اجازه زن دسته شوهرشه 

حالا اگه اینا را برام نمیخریدند میگفتی چرا خب شوهرمه اجازه نمیخواد 

بزرگی گفتن کوچیکی گفتن 😀😀😀😀

من یادمه یبار رفته بودیم ناهار بیرون از کنار یه جواهری رد شدیم از حلقه خودمون اومد همونجا خریدیم😁

بعدش مادرشوهرم ناراحت شده بود من همش میگفتم چرا؟؟ به اون چه😂😂 حلقه ی خودمه😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وااا چرا دعوات كرده مگه چه عيبي داره واسه يه بيرون رفتن كه ديگه نبايد اجازه گرفت

ای بابا چی بگم والا

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

کاش خودت به مامانت میگفتی

کل دیروز با هام تو قیافه بود به خدا

صبح توقع میکنه دیشب داشتی میرفتی نکردی برای من غذا درست کنی بری به خدا از دانشگاه هول هولی رفتم

خو باید. باهاش مشورت میکردی

یهویی شد اخه

خريد عروسي كه نبوده خريد يلدا بوده اجازه براي چي😕

همینو بگو

من یادمه یبار رفته بودیم ناهار بیرون از کنار یه جواهری رد شدیم از حلقه خودمون اومد همونجا خریدیم😁 ...

ایشونم حق داشت . اینجور مسائل بزرگترا باید درجریان باشن . 

من و همسرم قبلش میگفتیم ولی تمام خریدارو از اول تا اخر خودمون دوتا رفتیم . 

مینا قری هستم
براى خريد هديه اجازه لازمه؟

چی بگم والا؟؟؟؟؟

ای بابا چی بگم والا

لطفا از همین اول با احترام کامل خد و مرزا رو مشخص کن اجازه نه شوهرت بتونه تو کار خانواده ت دخالت کنه نه مادت زیاد سخت گیری کنه فقط با نرمی و مهربونی

مامانت بیشتر احترام میخواد  و حتما دلخوره ازشون.  

به خدا اینقدر با احترام برخورد میکنن خواهرشوهرم به من زنگ نمیزنه که به مامانم میزنه