2777
2789
عنوان

خرید شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست
لطفا از همین اول با احترام کامل خد و مرزا رو مشخص کن اجازه نه شوهرت بتونه تو کار خانواده ت دخالت کنه ...

چشم سعی میکنم

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

به مامانت بگو مامان من روم نشد بگم اونا خودشون عقلشون باید میرسید

خب اینطوری که بدتره با خانواده شوهرم بد میشه

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خــــــــدا مشخصه مامانت از اون سختگیراس 

اووووووف بدجور

خب اینطوری که بدتره با خانواده شوهرم بد میشه

اخه توی دوران نامزدی رسم بر اینه که کادو میارن با یه سری خوردنی اینا شاید مامانت واسه همین ناراحته

از اون طرفم وقتی بهت گفتن شما هم نمیتونی بگی نه والا چی بگم گیر میکنه ادم

ولی در مل حق با مامانته

اونم دوس داشته بیارن برات ببینه باشه

خودت بينشونو بگير انشالله حل ميشه 

اخه توی دوران نامزدی رسم بر اینه که کادو میارن با یه سری خوردنی اینا شاید مامانت واسه همین ناراحته ...

من فقط رفتیم انتخاب کردیم خریدم هنوز نیوردن که خواهراش شب یلدا میارن خونمون 

پس میشه مامانت  پر توقع باشه و این یک ایراد از مامانت باشه . باید سطح توقعاتشو بیاره پایین  و  از مرکز توجه بودن  خودشو  به   بی انتظاری تغییر بده   . براش سخته ولی  اگر موفق بشه  دیگه هم خود مامان هم شما  راحت میشید از جو غمگینی که هست. 

پس میشه مامانت  پر توقع باشه و این یک ایراد از مامانت باشه . باید سطح توقعاتشو بیاره پایین &nbs ...

😔