2777
2789

سلام به همه مامانای تاپیک😍😘

دایانای من🍁🍁🍁 ۲۵ آذر 🍁🍁🍁 روزشنبه

ساعت 🕗 ۸:۴۵ دقیقه صبح قدمای کوچولوشو رو چشمون گذاشت🎂 و دنیای من و پدرشو رنگی رنگی 🌈 کرد😄😄😇🤗👼👪

صبح زود ساعت ۷ ناشتا با همسری و مامانم راهی بیمارستان شدیم🚗

ساعت ۸ رفتم تو کارش😆

بستری شدم.اول تعویض لباسا و پوشیدن لباس اتاق عمل و بعد نوار قلب و گوش کردن صدای قلب دخملم و درآخر وصل شدن سوند که فقط یکم سوزش داشت و البته با یکم خونریزی چون وقتی از رو تخت بلند شدم تعجب کردم زیرانداز خونی بود.

قبلش نشنیده بودم خون میاد😣

بعده اون هم سوار برویلچر وارد اتاق عمل شدیم

😊

من با استرس فراوون روش بیحسی از کمرو انتخاب کردم و موقع تزریق اسپاینال هیچ دردی نداشتم.

بعده حدود ۵ دقیقه صدای گریه دخترمو شنیدم و حس شیرین مادری رو چشیدم

فقط بدون اینکه نشونم بدن بردنش اتاق ریکاوری.بعده چنددقیقه هم منو بردن ریکاوری که بازم صدای دخملمو میشنیدم ولی قدرت تکون خوردن نداشتم.

قبل از بردنم به ریکاروی هم دوسه تا شکممو فشار دادن که دردی نفهمیدم.

یکربع توی ریکاوری بودم و کم کم دردای خفیف شکمی شروع شد...اول دخترمو بردن بیروون و اولین کسی که دیدش باباش بود بعدشم مامانه من و بعد مامان همسرمو و عمه دخملم.

یعنی ی جورایی خودم آخر از همه دیدمش😣😐😐😐😐😐😐 اونم توی بخش.

خداروشکر بدون هیچ مشکلی گذشت...

شبشم از تختم اومدم پایین و راه رفتم و به دخترم نشسته شیر دادم...

یکشنبه ظهر هم مرخص شدیم...

این بود داستان زایمان من و بدنیا اومدن دایانا گلی😍👼🌹

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مبارک باشه عزیزم

ان شالله قدمش پر از خیر و برکت باشه برای شما

الان حالتون چطوره درد ندارید؟

سزارین بودید یا طبیعی؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
مبارك باش خدا حفظش كنه 😍😍

ممنون

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
مبارک باشه خانم گل. قدم دایانا کوچولو مبارک باشه عزیزم تنش همیشه سالم باشه.

مرسی عزیزم

😘