2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیایید😭😭😭

220 بازدید | 17 پست

هفته بیست و پنج بارداریم

امروز صبح وقتی بیدار شدم متوجه شدم ناغافل رو شکمم خوابیده بودم...

حالا هم شکمم یه درد کوچولو و عجیبی داره

چیکار کنم؟؟ بنظرتون مشکلی پیش اومده؟؟

خواهش میکنم جواب بدین

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا،منم صدبار اونجور خوابیدم و حواسم نبود،کیسه آب از جنین محافطت میکنه،نگران نباش

آخه تو سونوگرافی اون قسمتی که گفت سرش اینجاست درد میکنه؛ بنظرتون مشکلی پیش نیومده؟؟؟

واااا هرجورى حساب كنى نميشه رو شكم خوابيد چ جورى كار ب اين بزرگى رو انجام دادى 😕

نمیدونم واقعا؟؟؟ خیلی مادر بدی هستم... بیدار شدم دیدم رو شکمم هستم

عزیز دل،بچه تو این سن از بارداری روزی چندین بار توی شکم میچرخه،سرش هم هر جا باشه با اینجور خوابیدن آسیب نمیبینه،اگر نگرانی شبا بالش بزار دور خودت که نتونی بچرخی رو شکمت،آسیب در صورتیه که ضربه به شکم بخوره که تازه اونم ممکنه باعث جدا شدن جفت بشه وگرنه کیسه آب از جنین محافظت میکنه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
عزیز دل،بچه تو این سن از بارداری روزی چندین بار توی شکم میچرخه،سرش هم هر جا باشه با اینجور خوابیدن آ ...

قربونت برم عزیزم💕  خیلی بهم قوت قلب دادی خیلی نگران بودم؛ انشالله که همه نی نی ها سالم بدنیا بیان

قربونت برم عزیزم💕  خیلی بهم قوت قلب دادی خیلی نگران بودم؛ انشالله که همه نی نی ها سالم بدنیا ب ...

منم باردار بودم همینجور بودم،این نگرانی ها طبیعیه،بخودت استرس نده،استرس از همه چی بدتره،خدایی که خودش بهت نینی داده خودشم مواظبشه،توکل بخدا

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
منم باردار بودم همینجور بودم،این نگرانی ها طبیعیه،بخودت استرس نده،استرس از همه چی بدتره،خدایی که خود ...

عزیزم خیلی ممنون از پاسخگویی و توجهت؛ خدا فرزندتو برات حفظ کنه🙏❤

اگه بعدش تکون بخوره یعنی حالش خوبه یا ربطی نداره؟ فعلا تکون هم نخورده

آخه یه‌جا که نمیمونه بچه،الانم اروم بگیر یه چیز شیرین بخور ،بعد هم خیلی نگرانی برو دکتر،اما استرس نداشته باش،دور از جونت،دور از جونت ،مثال میگم  من خاله م موقع بارداری افتاد زمین روی شکمش،سرش و .. هم زخم شد اما بچه هیچش نشده بود.بعد هم بقول بچه ها خیلی کار سختی کردیا😂،از این به بعد مراقب باش اطرافتو پر کن تا وقتی میخوای جابجا شی مجبور شی بلند شی و غلت نزنی.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
آخه یه‌جا که نمیمونه بچه،الانم اروم بگیر یه چیز شیرین بخور ،بعد هم خیلی نگرانی برو دکتر،اما استرس ند ...

😂😂😂

عشقم ممنون که وقت گذاشتی پاسخ دادی... آره خودمم موندم چطور اینکارو کردم... تازه دور از جونت راحت مثل خرس خوابیده بودم... حرفای شما و دوستان برام قوت قلب بود خیالم راحت شد؛ از این به بعد همین کارو میکنم کلی بالش دورم میچینم... بازم ممنون💕