قربان دلت مادر...
از حضرت زهرا بخواه برات مادری کنه،من از مشکلات دردهای دخترانه و زنانه و مادرانه همیشه به ایشون پناه میبرم تا وساطت کنه پیش خدا و مادرانه دعام کنه.از خودشون بخواه عزیزدلم.
منم دوباره غم گرفته دلمو.زندگیم که مشکلات کم نداشت ولی الان دوباره همسرم افتاده به حرف جدایی...
دیگه حتی نمیدونم چیو باور کنم.خیلییی ساده از من گذشت برای من آرزوها و رویاها یاخته بود ولی بخاطر مادیات و... تونست رو من پا بزاره.تا به حال زیاد از این گسیختگی ها داشتیم ولی می ترسم هربار و این بار هم چون ادم سفتیه چون واقعا میتونه از من ببره و من رو پشت سر بزاره.
هیچی ازش ندیدم ولی میترسم حتی حرفاش و کاراش مبنی بر دوستانه جدا شدن همه بخاطر گول زدنم باشه،میترسم ادمیکه اینقدر مطمئنه و دلایلشم برای گذشتن از من و عشق و زندگی خیلیییی پست تر از اینهاست،میترسم از من بهتری رو فکر کنه که زیر سر گرفته.با اینکه هیچی ندیدم... و می ترسم.
میترسم از جدایی،میترسم از اینکه نمیدونم دیگه ادمها واقعا اون که من فکر می کنم هستن یا نه،چی درسته و چی غلط...
تو رو خدا برام دعا کنید.
چی میشد این مرد ارزش و قدر خیلی از خوبیهامو میفهمید به اندازه ای که باید چی میشد قدر شناس بود.چی میشد من الان یه زندگی عادی داشتم با کسی که بهم تعلق خاطر محکمی به عنوان همسر داشته باشه،چی میشد منم میتونستم به ارزوهام برسم و با ادمی که عاشق و وابسته اش شدم و اینقدر پررنگ بوده تو زندگیم و... بچه دار بشم.یه زندگی عادی خدایا... یه زندگی عادی....
خدا پسرتو برات نگه داره زندگبتو حفظ کنه.شکر خدا پدر خوبی هم داره پا به پات میاد بچه رو دکتر و همه جا میبره...درست میشه.فاطمه زهرا دعا گوت باشه ایشالا.
الهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک