2777
2789
خیلی حرفات ارومم کرد گلم....بله درست میگید ،خداروشکر به خاطر سلامتی موناین مشکل کوچیک هم انشالله به ...

خواهش میکنم کاری نکردم

همچنین شما عزیزم

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا امپرازول اثر نداره. چه بدی؟؟؟من سه چهار ماه دادمهمون روز اول اثرش دیدم

عزیزم اولش خیلی خوب اثر کرد بعد انگار یهو بچه بی اشتها شد

حالا فردا میرم دکتر دوباره میگم نکسیوم براش بنویسه🥲💚ممنون از لطفت

من و پسرم طاها💚

یعنی عزیزم شیر خودتون رو قطع کردید بهتر شد؟اخه شیر خشک های ای ار برای رفلاکس خوبهبرای حساسیت به پروت ...

من کلا ای آر دادم تا الان خوب بوده  اما باید تحت نظر دکتر عوضش کنم 

اما راجع به بچت من نمیدونم 

اما اگه میدونی شیری به بچت نمیسازه عوضش کن ببین بعدی چطوره 

اون خانم که میگفت شیر گیگوز میدم اونم میگفت چون به پروتئین گاوی حساسیت داشت مجبور شدم شیر خودمو قطع کنم میگفت خیلی دکترها رفتم فقط یکیشون تشخیص داد و بهم گفت دیگه شیر خودتو نده 

شما که بچتون به پروتئین گاوی حساسیت داره چرا شیر خودتو بهش میدی ؟

ی مدت شیر خودتو قطع کن ببین چطور میشه 

اما شیرتو با شیردوش بدوش بریز دور تا خشک نشه 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
@abcdddddd @zahraayat @melika2385 @afsooonnn

سلام خواهرم 

صلوات فرستادم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام به خانم های عزیز...من چند ساله خواننده خاموش بودم اما الان واقعا به دعای شما نیاز دارم چون چند ...

قربان دلت مادر...

از حضرت زهرا بخواه برات مادری کنه،من از مشکلات دردهای دخترانه و زنانه و مادرانه همیشه به ایشون پناه میبرم تا وساطت کنه پیش خدا و مادرانه دعام کنه.از خودشون بخواه عزیزدلم.

منم دوباره غم گرفته دلمو.زندگیم که مشکلات کم نداشت ولی الان دوباره همسرم افتاده به حرف جدایی...

دیگه حتی نمیدونم چیو باور کنم.خیلییی ساده از من گذشت برای من آرزوها و رویاها یاخته بود ولی بخاطر مادیات و... تونست رو من پا بزاره.تا به حال زیاد از این گسیختگی ها داشتیم ولی می ترسم هربار و این بار هم چون ادم سفتیه چون واقعا میتونه از من ببره و من رو پشت سر بزاره.

هیچی ازش ندیدم ولی میترسم حتی حرفاش و کاراش مبنی بر دوستانه جدا شدن همه بخاطر گول زدنم باشه،میترسم ادمیکه اینقدر مطمئنه و دلایلشم برای گذشتن از من و عشق و زندگی خیلیییی پست تر از اینهاست،میترسم از من بهتری رو فکر کنه که زیر سر گرفته.با اینکه هیچی ندیدم... و می ترسم‌.

میترسم از جدایی،میترسم از اینکه نمیدونم دیگه ادمها واقعا اون که من فکر می کنم هستن یا نه،چی درسته و چی غلط...

تو رو خدا برام دعا کنید.

چی میشد این مرد ارزش و قدر خیلی از خوبیهامو میفهمید به اندازه ای که باید چی میشد قدر شناس بود.چی میشد من الان یه زندگی عادی داشتم با کسی که بهم تعلق خاطر محکمی به عنوان همسر داشته باشه،چی میشد منم میتونستم به ارزوهام برسم و با ادمی که عاشق و وابسته اش شدم و اینقدر پررنگ بوده تو زندگیم و... بچه دار بشم.یه زندگی عادی خدایا... یه زندگی عادی....

خدا پسرتو برات نگه داره زندگبتو حفظ کنه.شکر خدا پدر خوبی هم داره پا به پات میاد بچه رو دکتر و همه جا میبره...درست میشه.فاطمه زهرا دعا گوت باشه ایشالا.

الهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
قربان دلت مادر...از حضرت زهرا بخواه برات مادری کنه،من از مشکلات دردهای دخترانه و زنانه و مادرانه همی ...

عزیزدلم از ته دلم آرزو میکنم به حق این روز عزیز و میلاد امام جواد گره از مشکلاتت باز بشه و با همسرت در ارامش باشی♥️🍀🌱

ممنونم از دعای قشنگت عزیزدلم

بله اتفاقا به خانم فاطمه زهرا متوسل شدم تا برامون دعا کنند

انشالله حاجت روا باشی عزیزم

من و پسرم طاها💚