2777
2789
نمی دونم کلا حسش اینه یعنی دلیل خیلی خاصی نداره

منم بگید لطفا 

امسال همونی که بخام قبول میشم؟ 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی ازدواج میکنمکامران هنوز بهم فکر میکنه

راه تو و کامران برای همیشه تموم کامران رفته 

‌ولی خداروشکر کن چون اصلا آدم خوبی نبوده 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

میشه منم بگی بنظرت هنوز عاشقمه ؟من برم یا بمونم؟

منطقی فکر کن اگر واقعا به درد نمیخوره بای شو بزن 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

منم بگید لطفا امسال همونی که بخام قبول میشم؟

اگر صد تلاشتو بذاری بله ولی کمی دیگه تلاش کن تلاشت کمه

رل داداشش قیافش از من بهتره ن؟

اصلا خودتون با دیگران قضاوت نکنین چون دردسرهای بزرگی در زندگی براتون پیش میاد اگر مقایسه کنین این میدونم اصلا خودتو مقاسیه نکن چون نحسی خیلی بدی میاد براتون 

اقا کریم خان منو نگفتی کی ازدواج می کنم

رنگ لباسم😶‍🌫️

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

🥺هعی مرسی پارسال یکی گفت قبول نمیشی و نشدم خیلی خورد تو پرم😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

طرفم کارشو ادامه میده یا جابجا میشه؟ کلافه و عصبی شده.

فعلا مونده تصمیم گیری براش خیلی سخته